Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Shakira şi-a luat adio de la Barcelona!

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Shakira şi-a luat adio de la Barcelona!

Un nou început pentru legendara cântăreaţă. Artista şi-a luat adio public de la oraşul spaniol care i-a fost acasă atâţia ani.

Depărţirea dură de Gerard Piqué, tatăl copiilor săi, a făcut-o pe Shakira să-şi schimbe domiciliul. Cântăreaţa nu a conceput să mai trăiască în acelaşi oraş cu fostul său iubit şi actuala sa parteneră de viaţă.

Artista columbiană şi-a luat adio de la Barcelona şi a încărcat pe Instagram o imagine cu fabulosul oraş, în dreptul căreia a scris un mesaj emoţionant în limba spaniolă:
”M-am stabilit la Barcelona pentru a le oferi copiilor mei stabilitate, aceeaşi pe care o căutăm acum într-un alt colţ de lume lângă familie, prieteni şi mare. Astăzi începem un nou capitol în căutarea fericirii. Mulţumesc tuturor celor care au înfruntat valurile cu mine acolo, în Barcelona, oraşul în care am aflat că prietenia este, fără îndoială, mai de durată decât iubirea.
Mulţumesc tuturor celor care m-au încurajat acolo, mi-au uscat lacrimile, m-au inspirat şi m-au făcut să cresc.
Mulţumesc publicului meu spaniol care m-a copleşit mereu cu dragostea şi loialitatea sa. Pentru că ne vom mai întâlni, aşa cum spune şi tatăl meu, când vine vremea.”

Solista este şi a fost foarte rănită de comportamentul nemilos al fostului iubit Gerard Piqué, care a părăsit-o anul trecut abrupt, aducând noi supărări în viaţa sa, pe lângă cele familiale şi financiare.

Presa spaniolă vorbeşte despre un nou iubit în viaţa Shakirei, artista care se mută pe tărâm american, iar zvonurile vuiesc că această mutare rapidă se datorează fix noului iubit. Din informaţiile mondene spaniole, Shakira se va stabili în următoarea perioadă la Miami.

Speculaţiile diferă, unii spun că artista trebuia să se mute încă din ianuarie, dar că a rămas din cauza problemelor de sănătate ale părinţilor săi, alte surse sunt de părere că planul era ca Shakira să îşi lase copiii să încheie în Spania anul şcolar. Indiferent care au fost motivele, cântăreaţa pare dornică să lase Spania în urmă şi să înceapă o nouă viaţă, forţată mai mult de destin.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns