Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

SONDAJ: Credeţi că în Satu Mare se consumă droguri?

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

În ultima perioadă, în România, fenomenul consumului de droguri a dus la numeroase tragedii. Primul semnal de alarmă a sunat în mijlocul lunii august, când un tânăr sub influenţa drogurilor a provocat un accident în localitatea 2 Mai, lovind un grup de opt pietoni, provocând câteva decese.

Într-un alt incident tragic, o femeie din Caracal a fost implicată într-un accident rutier, provocat de un poliţist testat pozitiv la două substanţe interzise. Pe lângă acestea, aproape că nu trece o zi fără ca Poliţia Română să nu anunţe noi arestări în cazuri legate de traficul de droguri. Un exemplu notoriu este cel din judeţul Brăila, unde trei indivizi au fost prinşi având asupra lor 30 de kilograme de droguri de mare risc.

De asemenea, tot mai mult se vorbeşte despre necesitatea testării elevilor în şcoli pentru a depista consumul de droguri. Cu alte cuvinte, consumul de droguri pare să fi devenit o problemă care a scăpat de sub control. Chiar şi ministrul de Interne, Cătălin Predoiu, a recunoscut că bătălia împotriva drogurilor în rândul adulţilor este “în acest moment, pierdută”.

Întrebarea noastră este:

Sorry, there are no polls available at the moment.
Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns