Image 1
Image 2

Suflătorii Filarmonicii cântă vineri în parcul Castelului din Carei

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Vineri, 3 iulie 2020, de la ora 18.00, Direcția de Cultură, Centrul Cultural Carei și Centrul de promovare a turismului Cultural organizează în parcul Castelului Karolyi un spectacol susținut de două formații de suflători având în componență membri ai Filarmonicii din Satu Mare.

Cvartetul de suflători Philharmonic Brass Satu Mare format din Claudiu Pitic – corn, Ciprian Saveschi – trompetă, Viorel Lăpteanu – trompetă, Radion Gheorghiță – trombon, are în program piese din repertoriul compozitorilor preclasici Purcell, Händel, Telemann și compoziții americane.

Trio-ul de clarinet al Filarmonicii de Stat ”Dinu Lipatti” Satu Mare format din Incze Róbert, Nagy Krisztina și Lukács Zsolt prezintă Trio op.87 de Ludwig van Beethoven și muzică din filmul ”Blues Brothers”.

Evenimentul va avea loc în aer liber, în Parcul dendrologic din Carei, la intrarea în Castel. Accesul publicului este gratuit, cu locuri pe scaune, mască obligatorie, termometrizare în zona de spectacol. În caz de ploaie spectacolul se anulează.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

CITEȘTE ȘI: