Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Tăiței cu varză proaspătă

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Ingrediente:

500 g de tăiței (preferabil pătrățele), o căpățână mai mică de varză (circa 5-600 g), ulei, sare, piper, dacă vă place puteți folosi și puțină nucșoară.

Mod de preparare:

Varza se curăță și se răzuiește. Se pune peste ea sare și se lasă să stea așa circa 30 minute, după care se stoarce bine de zeamă și cu puțin ulei se călește, până când se face sticloasă. Tăițeii se fierb conform indicațiilor de pe ambalaj și se strecoară, apoi se amestecă cu varza călită și se condimentează cu piper. Cantitatea de varză călită folosită se poate adapta conform gusturilor fiecăruia. Se poare consuma ca garnitură la cărnuri prăjite sau ca fel principal de sine stătător.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Borș rusesc cu dafin

Si la rusi, cate bordeie, atatea obiceiuri. Si felul de-a facut borsul. Am incercat multe variante si asta, cu elemente de la mine, mi se pare cea mai buna si aproape de adevar (in Rusia n-am ajuns, dar la Kiev am tot mancat bors de-asta de-al lor). Cantitaile nu-s batute-n cui.