Image 1
Image 2

Tineri baschetbalişti de la LPS-CŞS Satu Mare au încheiat un meci în faţa a 5.000 de spectatori

Doba: Oamenii nu pot ieşi din case din cauza apei, iar primăria nu face nimic (Foto)
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Tineri baschetbalişti de la LPS-CŞS Satu Mare au încheiat un meci în faţa a 5.000 de spectatori

Meci mare la Oradea în Liga Naţională de baschet masculin, între CSM CSU şi U-Banca Transilvania Cluj-Napoca. Meciul a fost câştigat de echipa din Oradea, scor 82-74, echipă care se află pe primul loc în Liga Naţională. De ce am pomenit de acest meci în contextul în care la noi, la Satu Mare, nu mai există baschet de performanţă? Evident, facem trimitere la echipe seniori, sau senioare.

Amintim de acest meci pentru că la orizont se arată ceva şi pentru baschetul sătmărean.

Mai exact, sâmbătă, în sala de sport din Oradea, în deschiderea meciului vedetă, s-a mai jucat o partidă, una în care jucătorii au fost copii. Iar una dintre echipe a fost cea de la LPS-CSS Satu Mare. O echipă aflată la primul meci din activitate. O echipă alcătuită din copii, sub 9 ani, la primul meci din viaţa lor. Un meci disputat într-o sală în care, la final, au fost peste 5.000 de spectatori. Dar tinerii baschetbaliştii sătmăreni şi-au învins emoţiile şi au câştigat primul lor meci, scor 38-12, în faţa celor de la CSM Oradea.

La final, cu speranţa că, într-un viitor nu prea îndepărtat, Satu Mare va avea o echipă oarecare, baschet, volei, handbal, poate fotbal (vă mai amintiţi dragi sătmăreni de vremurile acelea?) care va conta în România, consemnăm numele celor care au fost prezenţi în sala din Oradea. Alex Cuc, Matei Popovici, Luca Rogna, Gajdos Edi, Patrick Kiss, Dângă Saşa, Paul Marchiş, Maxim Pfau-Sălpgean, Luca Dragoş, Matei Dragoş, Bogdan Temian, Marc Solduban, Ionică Libotean.
Antrenor: Radu Armaziu.

Tineri baschetbalişti de la LPS-CŞS Satu Mare au încheiat un meci în faţa a 5.000 de spectatori Tineri baschetbalişti de la LPS-CŞS Satu Mare au încheiat un meci în faţa a 5.000 de spectatori Tineri baschetbalişti de la LPS-CŞS Satu Mare au încheiat un meci în faţa a 5.000 de spectatori

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with