Image 1
Image 2
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Ingrediente:

pentru clatite:

– 2 oua;

– 60 g faina;

– 150-200 ml lapte ;

– 30 ml ulei

pentru umplutură:

– 400g piept de pui;

– 200g ciuperci;

– 2 linguri ulei;

– 1 lingura smantana;

– 1 fir de busuioc;

– sare(dupa gust);

– 2 legaturi de ceapa verde

 

Mod de preparare:

1: mixezi ingredientele pt clatite si lasi aluatul sa se odihneasca timp de 20 de minute. in tigaia incinsa,unsa cu putin ulei,coci pe rand clatitele.

2: fierbi pieptul de pui in apa usor sarata,pt 30 de minute.
in alt vas,fierbi ciupercile,in prealabil curatate de coaja si spalate.
scurgi bine ciupercile si carnea si le tai marunt.

3: toci fin partea alba a firelor de ceapa si o inabusi in uleiul amestecat cu o lingura de apa
dupa 2-3 minute,adaugi ciupercile,carnea busuiocul maruntit si sare dupa gust.
amesteci pentru un minut,apoi iei umplutura de pe foc si incorporezi smantana.

4: repartizezi umplutura pe clatite si le legi sub forma unor traistute,cu frunze de ceapa verde

Reţetă trimisă de:

gabriela (13 ani)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with

Supă uşurică de macriş

Frunzele macrisului contin fier, vitamine, si foarte mult acid oxalic, ceea ce ii confera un gust acru, astringent. Frunzele se prepara in acelasi mod ca si spanacul sau stevia, gustul caracteristic facandu-l potrivit pentru supe, borsuri, piureuri sau pentru a asorta in special preparatele de miel.

Spumă de zmeură

DESERT

Spumă de zmeură

Această spumă de zmeură, cu textura sa aerată și gustul intens de fructe, îmbogățită cu vanilie și ornamente opționale, oferă o experiență culinară rafinată și delicioasă, ideală pentru a impresiona la orice masă festivă.