Image 1
Image 2

FOTBAL, LIGA 1: Transfer de ultimă oră! CFR Cluj pierde un atacant

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Transferul atacantului Rangelo Janga de la CFR Cluj la Bnei Sakhnin este aproape să devină o realitate, cu toate că Janga a fost un jucător cheie pentru campioana României în sezonul precedent.

Această mutare vine în urma schimbărilor din conducerea tehnică a echipei CFR Cluj, odată cu numirea lui Andrea Mandorlini ca antrenor principal.

Cu toate că Janga a demonstrat în repetate rânduri calităţile sale de marcator şi a fost unul dintre cei mai prolifici atacanţi ai echipei, oficialii CFR Cluj au decis să se despartă de el. Bnei Sakhnin, echipa israeliană care ocupă locul 7 în clasamentul din Israel, a manifestat un interes puternic pentru serviciile lui Janga şi, potrivit informaţiilor de la One.co.il, cei doi au ajuns la un acord. Rangelo Janga, în vârstă de 31 de ani, s-a deplasat deja în Israel pentru a efectua vizita medicală, un pas important înainte de semnarea contractului cu Bnei Sakhnin, echipa pregătită de antrenorul Slobodan Drapic. Dacă vizita medicală va decurge fără probleme, se aşteaptă ca transferul să fie finalizat în curând.
Acest transfer marchează o nouă etapă în cariera lui Janga şi deschide oportunitatea pentru el de a se adapta la un nou campionat şi o nouă echipă. Cu experienţa sa şi abilităţile de marcator, Rangelo Janga ar putea să aducă o contribuţie semnificativă în echipa israeliană şi să continue să strălucească în fotbalul internaţional.

Rangelo Janga (31 de ani) a ajuns la CFR Cluj în august 2022, după ce ultima dată jucase la Apollon Limassol. În tricoul fostei campioane a României, fotbalistul cotat de site-urile de specialitate la 900.000 de euro a jucat în 42 de meciuri, a dat 11 goluri şi a oferit două pase decisive.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

CITEȘTE ȘI: