Image 1
Image 2

Un fost actor al Teatrului de Nord reacţionează după apariţia piesei ”Nuntă în Oaş” (Video)

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Informaţia Zilei a publicat recent un articol, la o zi după ce a avut loc premiera pe ţară a piesei de teatru ”Nuntă în Oaş”. Evenimentul s-a desfăşurat la Teatrul de Nord din municipiul Satu Mare.

În mediul online au apărut foarte multe reacţii la adresa piesei scrisă de actriţa Anca Munteanu, originară din Bacău. Mulţi dintre oşeni critică modul în care a fost prezentat un mare eveniment din viaţa lor.

Miercuri, 15 martie 2023, la emisiunea Agenda Publică s-a vorbit despre acest subiect. Unul dintre invitaţii din studioul Informaţia TV a fost Carol Erdos, fost actor al Teatrului de Nord Satu Mare. Acesta a ţinut să precizeze că ”în ultima vreme, repertoriul Teatrului de Nord, secţia română, este îndoielnic.”

Înregistrarea emisiunii (despre piesa de teatru se vorbeşte de la minutul 7):

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with

DRUMUL UNEI OPERE DE ARTA

Cum a ajuns pictura “Moartea Fecioarei” de Caravagio in colectia muzeului Luvru

Acest tablou ilustrează revoluția iconografică și formală pe care Caravaggio a instigat-o la sfârșitul secolului al XVI-lea și începutul secolului al XVII-lea. Distantandu-se de pretioasa, afectata moda manierista, artistul a inaugurat un stil franc, robust, energic. El și-a asumat sarcina de a traduce realitatea și emoțiile oamenilor fără a se îngrijora de convențiile reprezentărilor sacrului. Impactul său asupra evoluției concepțiilor picturale în secolul al XVII-lea a fost considerabil. 

IFPLUS ARTĂ TRANZITORIE

Eveniment la Liceul de Arte “Aurel Popp” din Satu Mare

Începând din acest an şcolar, Ministerul Educaţiei a introdus în ultimul modul al anului şcolar, „Săptămâna Verde”, săptămână dedicată activităţilor menite să îndrepte atenţia elevilor asupra importanţei protejării mediului înconjurător.

This content is for IZ Plus Lunar, IZ Digital+Print, IZ Duminica si IZ Plus 1 An, IZ Plus si Ziarul Digital 1 An, IZ+ si IZ PDF Lunar, IZ+ si IZ PDF 1 An, IZ+ si IZ PDF 3 luni, IZ+ si Tiparit si PDF Lunar, IZ+ si Tiparit si PDF 1 An, IZ+ si Tiparit si PDF 3 Luni, IZ+ si PDF <35 1 Luna, IZ+ <35, IZ PLUS ANUAL, and IZ PLUS 3 LUNI members only.
Log In Join Now