Image 1
Image 2

Update: Peste 70 de tractoare în linie de protest la Satu Mare (Video)

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Update: În jurul orei 12.00 a început protestul despre care am scris mai jos. Până la urmă s-au strâns peste 70 de utilaje, care au pornit de pe Botizului pe Centură, zona Drumul Careiului şi înapoi. Au fost utilaje din mai multe localităţi sătmărene.

 

Protest tractoare

VIDEO:

***

Daniel Frei, preşedintele cooperativei Samus Lact, dar şi al Federaţiei Bovimcoop, anunţă un miting de avertisment, ca urmare a refuzului lanţurilor de magazine să respecte prevederile legale, inclusiv europene, în ceea ce priveşte etichetarea şi comercializarea produselor alimentare din alte materii prime decât lapte.

Protestul cu utilaje agricole va avea loc azi, între orele 12 şi 14, pe centura de ocolire a municipiului Satu Mare.

1 comentariu

  1. Asta numesc acestia ” protest ” ? ….. HA,HA,HA….. Seamana mai mult cu parada tractoarelor in majoritate scumpe !…. Dar voi cu ce stropiti culturile nu tot cu otravuri ?……Neonicotinoidurile ( pt. care ati obtinut/cersit derogare de la UE ca sa mai folositi ca in rest sunt INTERZISE) cu care stropiti unele culturi si cu care distrugeti coloniile de albine ( printre care si pe ale mele ) sunt cancerigene pt. oameni !!!. Asta stiati ???…..Substantele folosite in agricultura care dauneaza albinelor dauneaza si sanatatii oamenilor !!!. In loc sa „atacati” lanturi de magazine ce ar fi sa va faceti voi propriile voastre lanturi de magazine care sa-i concureze pe cele pe care le atacati ?…. Voi primiti o groaza de subventii dracu’ sa va ia Eu pt. albinele mele pe care le si afectati ce primesc ????. Ce primesc Eu va doresc si voua si inca de 1000 de ori mai mult !. Si atunci prindeti-va bine !….( Unde-i productia voastra ca 90 % de pe rafturi si piete sunt IMPORTURI !)

Lasă un răspuns

CITEȘTE ȘI: