Image 1
Image 2

UPDATE: Protest împotriva câinilor vagabonzi, la Satu Mare

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

 

Update: Aproximativ 50 de sătmăreni s-au adunat sâmbătă în jurul orei 12.00  în Centrul Nou din municipiul Satu Mare la protestul lansat pe Facebook de Asociaţia sportivă Pro Racers.

Sportivii, cu biciclete sau în alergare, au înconjurat Centrul Vechi şi au revenit pe Platoul din faţa Palatului Administrativ, unde li s-a dat câteva indicaţii de apărare împotriva câinilor vagabonzi.

Amănunte veţi putea citi în ziarul de luni, 30 ianuarie 2023.

 

 

După protestul de joi de la Spitalul Judeţean Satu Mare, un alt eveniment de aceeaşi factură este anunţat pe reţelele de socializare. De această dată Pro Racers, o organizaţie sportivă profesionistă, anunţă un protest împotriva câinilor fără stăpân.

Iată şi mesajul postat: “Dragi alergători şi ciclişti, în semn de omagiu pentru Ana Oros Dărăban – ucisă de o haită de câini în Bucureşti, în timpul unei alergări – va invităm sâmbătă, 28 ianuarie, la ora 12, pe platoul din Piaţa 25 Octombrie, pentru 30 de minute de alergare/pedalare în zona centrală. Totodată, dorim să atragem atenţia autorităţilor municipiului şi judeţului Satu Mare asupra faptului că noi, iubitori şi practicanţi ai sportului, nu avem spaţii SIGURE pentru practicarea alergării/ciclismului, şi oricare dintre noi – sportivi sau nu – poate deveni mâine, Ana.”

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with

IFPLUS POMI

Din dragoste pentru nepoţica ei, sătmăreanca Mariana Cordoş a scris două volume de poveşti

Într-o pitorească căsută cu lavandă din localitatea Pomi a avut loc duminică după amiaza o lansare de carte cu totul specială. Cărţile pentru copii au de bună seamă un farmec aparte,...

This content is for IZ Plus Lunar, IZ Digital+Print, IZ Duminica si IZ Plus 1 An, IZ Plus si Ziarul Digital 1 An, IZ+ si IZ PDF Lunar, IZ+ si IZ PDF 1 An, IZ+ si IZ PDF 3 luni, IZ+ si Tiparit si PDF Lunar, IZ+ si Tiparit si PDF 1 An, IZ+ si Tiparit si PDF 3 Luni, IZ+ si PDF <35 1 Luna, IZ+ <35, IZ PLUS ANUAL, and IZ PLUS 3 LUNI members only.
Log In Join Now