Image 1
Image 2

Update: Rezultatele înregistrate de CSM-Olimpia şi Victoria Carei

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

UPDATE: CSM-Olimpia Satu Mare a reuşit să câştige cu scorul de 5-0 în faţa a aproximativ 1.000 de spectatori, iar Victoria Carei a pierdut meciul de la Iclod, scor 1-2. Vom reveni cu alte informaţii.

***

CSM Olimpia Satu Mare şi CSM Victoria Carei joacă sâmbătă pentru o nouă etapă din Liga a 3-a, Seria a 10-a. Le vom lua pe rând în cele ce urmează.

În primul meci oficial al anului de pe teren propriu, CSM Olimpia Satu Mare va întâlni pe SCM Zalău, ocupanta locului 4 în serie şi aspirantă la calificarea în play-off-ul campionatului. Şi, implicit, aşa cum declară conducerea clubului din Zalău, aspirantă la promovarea în Liga 2. Drept urmare, la Satu Mare vom avea parte de un derby al seriei, un derby care sperăm să se încheie cu victoria formaţiei sătmărene. Nu va fi uşor pentru că echipa din Zalău, a cărei poziţie este ameninţată de Lotus Felix, va lupta din răsputeri să nu piardă disputa de pe stadionul ”Olimpia-Daniel Prodan”. Din păcate, din cauza unor accidentări sau a unor îmbolnăviri, în meciul cu SCM Zalău nu vor figura în lot mai mulţi jucători: Erhard, Fila Károly, Barth, Barna Antal şi Popovici-Ciatău. Dar cu un lot numeros, gruparea sătmăreană dispune de suficiente resurse umane iar antrenorii au la dispoziţie jucători capabili să câştige acest meci şi pentru a asigura astfel accederea CSM-ului în play-off. ”Băieţii sunt optimişti. Va fi un meci extrem de greu de câştigat cu un adversar care îşi doreşte la fel ca şi noi calificarea în play-off. Dar trebuie ca noi să ne demonstrăm valoarea şi să le oferim suporterilor noştri un joc bun, o victorie şi o calificare în playoff” a spus Tiberiu Csik, antrenorul grupării sătmărene.

Formaţiile probabile:
CSM Olimpia: Anca Trip – Ciul, Mureşan, Negrea, Brata – Rodri Hernando, Micaş, Bura (Ziman), (Zsiga) – Suveg , D. Baior. Antrenor: Tiberiu Csik.
SCM Zalău: Mureşan – Ionuţ Sălăjan, Jalbă, Focşa, Cherecheş, Minteuan, Stanciu – Calugher, Negrean, Paşcu, Nikolic. Antrenor: Cristian Lupuţ.

Partida programată să se joace pe stadionul ”Olimpia-Daniel Prodan” va începe la ora 15.00 şi va fi arbitrată de Claudiu Gaitin (Timişoara), Răvan Nistor (Reşiţa) şi Alexandru Gherman (Timişoara). Observator: Florin Gherghel (Baia Mare). Delegat de joc: Petru Boros (Oradea).

Intrarea le meci este liberă.

Careienii speră la un rezultat pozitiv

CSM Victoria Carei se deplasează la Iclod pentru meciul cu CFR Cluj II. În mod absolut normal, sătmărenii îşi propun să obţină un rezultat pozitiv. Amintim că aceştia vin după două victorii consecutive în această primăvară, cu Minerul Dej şi Şimleu Silvaniei. Uitându-ne peste clasament, careienii ar putea să obţină chiar şi o victorie în această etapă. A doua echipă a campioanei României se află pe ultimul loc în această serie. Amintim că în tur, Victoria Carei s-a impus cu scorul de 3-0.

Meciul de la Iclod va primi fluierul de start sâmbătă, de la ora 15:00 şi va fi arbitrat de Norbert Kemenes (Baia Mare), Radu Despa (Baia Mare) şi Cristian Mureşan (Cavnic). Observator de arbitri: Lorant Szanto (Târgu Mureş). Delegat de joc: Mariuş Ştefan (Orăştie).
Formaţie probabilă Carei: Gorbe – Andras, Bîrle, Tand, Vajda, Kinczel, Marinaş, Ardelean, Berindea, Nelso, Feier

Programul etapei a 17-a:
• CSM Olimpia – SCM Zalău
• Gloria Bistriţa – Lotul Băile Felix
• FC Bihor – CSM Sighetu Marmaţiei
• CFR Cluj II – Victoria Carei
• Sportul Şimleu Silvaniei – Minerul Ocna Dej

CLASAMENT
1.FC Bihor 16 11 1 4 34-24 34
2.Gloria Bistriţa 16 10 2 4 27-12 32
3.CSM Satu Mare 16 10 2 4 28-16 32
4.SCM Zalău 16 8 3 5 24-16 27
5.Lotus Băile Felix 16 7 6 3 26-21 27
6.Minerul Ocna Dej 16 6 2 8 21-23 20
7.CSM Sighetu 16 4 5 7 21-28 17
8.Victoria Carei 16 4 2 10 14-28 14
9.Sportul Şimleu 16 3 3 10 11-23 10
10. CFR Cluj II 16 2 4 10 11-28 10

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

CITEȘTE ȘI: