Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Zeci de cerşetori amendaţi în Satu Mare! Se va schimba ceva?

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Acasa
Asculta acest articol

La data de 22 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Satu Mare-Biroul de Ordine Publică au desfășurat activități specifice pentru respectarea normelor de conviețuire socială, privind prevenirea și combaterea cerșetoriei și a fenomenelor care generează insecuritatea stradală, în zonele cu risc criminogen ridicat.

Astfel, în urma activităților întreprinse, polițiștii au legitimat peste 45 de persoane și au aplicat 37 sancțiuni contravenționale, conform prevederilor Legii nr.61 din 1991, în valoare de peste 15 000 de lei.

70 de șoferi amendați

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat vineri, 18 noiembrie a.c., activități de menținere a unui climat de ordine și siguranță publică, fiind prezenți pe întreaga rază a județului, ocazie cu care au aplicat peste 70 de sancțiuni contravenționale.

Astfel, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare care au acționat pentru prevenirea faptelor antisociale și pentru efectuarea unor activități de supraveghere, fluidizare și control al traficului rutier pe raza județului, au aplicat peste 70 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 19.000 de lei.

De asemenea, polițiștii au aplicat măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce în cazul a 5 conducători auto.

Ciornă automată

3 comentarii

  1. Nu se va schimba nimic. Amenzile nu le vor plati iar de recuperat de la acestia n-ai de unde, nu ai din ce. Poti sa-i duci la munca in folosul comunitatii cu politaiul dupa ei dar ce le poate face acestora politaiul daca acestia nu vor sa munceasca, se pun cu basaul pe pamant si se uita la politai ?. De obligat nu-i poate obliga, de batut nu-i poate bate, iar puscariile sunt pline nu mai sunt locuri….Asa ca ramane sa nu le mai dati bani cu riscul sa fiti scuipati sau terorizati de acestia. O solutie ar fi educatia prin munca si pt. munca dar pt. acesta ar trebui infiintate tabere de munca (la cariere de piatra, var, ocne de sare sau carbune, etc) ingradite corespunzator cu garduri electrice si sarme NATO lamate de unde sa nu poata scapa si unde acestia trebuie sa munceasca in schimbul datoriei. Daca refuza sa munceasca atunci sa doarma sub cerul liber si sa nu primeasca mancare. Iar in fiecare dimineata si seara la apel ar trebui pusi sa spuna : Cine nu munceste, moare de foame si de frig !, respectiv, : Cersetoria este pedepsita !….

  2. Cu amenda niciodată. Oricum nici nu plătesc iar de recuperat de la ei nici nu ai din ce. Muncă în folosul comuniță cu polițaiul după ei, aia este rezolvare. Cămunca la ei doare rău de tot. Plus că le e rușine că trebuie să lucreze. Se știe asta prea bine dar nimeni nu vrea să-i pună la treabă.

Lasă un răspuns

Connect with