Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Ziua lui Darwin va fi marcată miercuri la Muzeul Judeţean

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Acasa
Asculta acest articol

Marcarea zilei de naștere a lui Charles Darwin a devenit o tradiție în municipiul nostru, iar organizatorii, Muzeul Județean Satu Mare și Asociația E-Consult oferă participanților de fiecare dată un program interesant, plin de noutăți.

Cea de a șasea ediție a Zilei lui Darwin la Satu Mare va avea ca temă iubirea. Evenimentul va avea loc miercuri, 12 februarie, de la ora 11, în sala de conferință a Muzeului Județean Satu Mare, Str. V. Lucaciu 21. Cei interesaţi sunt invitați să participe la diverse prelegeri. Programul prezentat în limba română începe la ora 11

Mai multe în ediția tipărită disponibiă la chioșcurile de ziare sau în ediția electronică (abonament PDF).

Ciornă automată

1 comentariu

  1. Darwin si Dumnezeu ori Darwin sau Dumnezeu?Si asta pentru ca el s-a ocupat de creatiile dumnezeiesti. Nimeni nu a scos in relief mai bine ca el cum ca speciile apar, evolueaza si dispar. Pare de necrezut acum ca omul ar putea disparea asa cum il stim noi si multi sustin ca el este “finit” si o alta evolutie spectaculoasa nu va avea. Dar daca ceea ce va descoperi el l-ar putea transforma in altceva? Deocamdata suntem regi in marea savana a Pamantului insa legile speciilor descoperite de Darwin sigur vor subrezi regatul nostru sau poate Dumnezeu ne va lua la el pe toti.Si iar nu stim ce sa punem intre Darwin si Dumnezeu un “si” ori un “sau”.

Lasă un răspuns

Connect with