Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

“Fontana di Trevi” are sambata premiera la Teatru

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

    O noua premiera a stagiunii sectiei romane a Teatrului de Nord este programata sambata seara , la ora 19, in Sala Mare a institutiei. Este o comedie clasica italiana: “Fontana di Trevi” de Gian Lorenzo Bernini (secolul XVI).
Adaptarea scenica a piesei lui Bernini este semnata de Raluca Sas-Marinescu, teatrolog, iar regia de Ovidiu Caita. Scenografia va fi realizata de Horatiu Mihaiu, muzica apartine lui Ovidiu Iloc, iar coregrafia neobositei Gabriela Tanase. Ca asistenti ai regizorului si scenografului isi dau concursul Diana Dragos si Szabo Anna Boglarka.  Sectiunea multimedia e pusa in miscare de talentatul actor Mihai Damacus.
Din distributie fac parte actorii Rappert Gábor, Ciprian Vultur, Raluca Mara, Alexandra Odoroagă, George Bîrsan, Ionuţ Mateescu, Vlad Mureşan, Rora Demeter, Anca Similar, Alina Negrău, Diana Turtureanu, Dorina Nemeş, Camelia Rus, Lörincz Ágnes, Vlad Chico.
Biletele costa 30 de lei si se pot procura de la Agentia de pe strada Horea, iar pentru premiera este valabil abonamentul “Stefan Mares”.
O zi mai tarziu, duminica 22 aprilie, de la ora 19, tot in Sala Mare, va avea loc a doua reprezentatie cu piesa “Leonce si Lena” de Georg Büchner, in regia lui Cristian Ioan. Pentru acest spectacol va fi valabil abonamentul “Vasile Savinescu”.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns