Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

EURO 2024

1-1 împotriva Elveției: un egal este suficient pentru ca Germania să câștige grupa

Până la urmă, Germania câștigă meciul cu Elveția
Echipa națională de fotbal a Germaniei este încoronată câștigătoare de grupă la Campionatele Europene: În remiza 1-1 împotriva Elveției, Niclas Füllkrug a salvat echipa DFB de la înfrângere cu puțin timp înainte de final.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Datorită lui Niclas Füllkrug, echipa națională de fotbal a Germaniei a evitat prima înfrângere la Campionatele Europene de acasă și și-a salvat victoria în grupă. Echipa antrenorului Julian Nagelsmann a jucat duminică seară cu 1-1 (0-1) împotriva Elveției la Frankfurt, după ce a fost în urmă și a terminat primul turul preliminar cu șapte puncte.

 

 

Elvețienii sunt pe locul doi cu cinci puncte. În fața a 47.000 de spectatori, Joker Füllkrug (al 90-lea + 2 minute) a contracarat foarte târziu primul gol al lui Dan Ndoye. Un gol al lui Robert Andrich (al 17-lea) fusese anterior interzis prin dovezi video.

 

 

Germania își va juca optimile de finală sâmbătă (21:00/ZDF și MagentaTV) la Dortmund. Posibilii adversari sunt Anglia, Danemarca, Slovenia și Serbia. Decizia cu privire la adversarul din prima rundă va fi luată marți seara (21.00) în finala turului preliminar al Grupei C.

 

 

Următorul traseu al Germaniei către finala de la Berlin din 14 iulie va conduce prin Stuttgart și Munchen. Elveția începe faza eliminatorie sâmbătă (18.00) la Berlin. Posibilii adversari sunt campionii în apărare, Italia, Croația și Albania.

 

 

 

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns