Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

NOI REGULI ÎN PNL

10 filiale PNL vor fi dizolvate după europarlamentare

Liderii de filiale PNL vor fi obligaţi să candideze fie la şefia Consiliului Judeţean, fie la primăria municipiului reşedinţă de judeţ, conform unei decizii luate de Biroul Politic al PNL, informează News.ro.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Acasa
Asculta acest articol

O altă decizie luată de Biroul Politic al PNL impune dizolvarea conducerile filialelor judeţene care se vor clasa pe ultimele 10 locuri la alegerile europarlamentare.

 

 

„Preşedintele filialei judeţene a PNL va candida la alegerile locale din 2024 la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean sau la funcţia de primar al municipiului reşedinţă de judeţ, în funcţie de situaţie”, este primul punct al deciziei Biroului Politic al PNL de la sfârşitul lunii ianuarie. Potrivit aceleiaşi decizii, candidaţii la funcţia de preşedinte al CJ sau la funcţia de primar al municipiului reşedinţă de judeţ care vor obţine un scor politic sub scorul filialei judeţene/municipale nu vor mai avea sprijinul partidului pentru o eventuală candidatură la alegerile parlamentare.

 

„Conducerile filialelor judeţene care se vor plasa pe ultimele 10 locuri în clasamentul rezultatelor la alegerile europarlamentare din 2024 (media dintre procent şi număr de voturi) vor fi dizolvate. În stabilirea clasamentului se va ţine cont de ponderea populaţiei maghiare”, se mai arată în hotărârea conducerii liberale, semnată de preşedintele Nicolae Ciucă şi de secretarul general Lucian Bode.

Ciornă automată

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with