Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

AMENZI ÎN SATU MARE

120 de şoferi amendaţi într-o singură zi

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare au desfăşurat la data de 4 octombrie 2023, activităţi de menţinere a unui climat de ordine şi siguranţă publică în judeţ.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Astfel, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare care au acţionat pentru prevenirea faptelor antisociale şi pentru efectuarea unor activităţi de supraveghere, fluidizare şi control al traficului rutier în judeţ, aplicând peste 120 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 50.000 de lei.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

Patru hoţi au fost reţinuţi de poliţiştii sătmăreni

Patru tineri cu vârste cuprinse între 21 şi 27 de ani au furat bunuri în valoare de 400.000 lei. Cei patru au fost reţinuţi de poliţiştii sătmăreni. Cei patru au furat dintr-o locuinţă bijuterii şi aparatură electrică.

Fapta a fost comisă duminică, 31 martie, iar a doua zi poliţiştii reţineau deja principalii suspecţi în acest caz, patru tineri cu vârste cuprinse între 21 şi 27 de ani. Mai mult, mare parte din bijuteriile şi aparatura electrică furate au reintrat în posesia părţii vătămate.