Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

ACS Timișoara lider, Szekely golgeter

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

szekelyÎn runda a patra a Ligi I de fotbal s-au întâlnit două echipe nou promovate. Săgeata Năvodari a înregistrat prima înfrângere pe propriul teren în acest campionat după ce a fost învinsă de ACS Poli Timişoara cu scorul de 1-2.

Timişorenii au intrat foarte bine în joc şi au reuşit să marcheze în primele minute ale partidei. Golgeterul Szabolcs Szekely a marcat pentru a şasea oară în acest campionat. Golul egalizator a venit în minutul 35 printr-o reuşită a lui Florin Popa. Victoria a fost adusă de timişoreanul Boldea în minutul 68.

Echipa din Timişora este plină de suprize în acest sezon. După ce că este nou promovată, se află şi pe primul loc după 4 etape cu 10 puncte. Şi nu a întâlnit echipe slabe. A bătut Dinamo cu 2-0, a remizat acasă la CFR, 2-2, a învins Gaz Metan Mediaş cu 2-1, iar acum a venit victoria cu Năvodari. În etapa următoare întâlneşte acasă echipa din Botoşani.

Până acum ACS Timişoara are jucătorul care a înscris cele mai multe goluri în sezonul 2013-2014. El este Szabolcs Szekely, atacant originar din Aiud.

Alte rezultate înregistrate în acest sfârşit de săptămână:

– FC Braşov – Botoşani 1-2

– Chiajna – Corona Braşov 1-0

– CFR Cluj – Viitorul 2-1.

Duminică, se joacă Oţelul – Petrolul, Astra – U. Cluj, Ceahlăul – Pandurii şi Dinamo – Steaua.

Luni este programată o singură partidă, cea dintre Gaz Metan şi FC Vaslui, transmisă în direct de Digi Sport, de la 20.30.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

KARTING

Careieni pe podium la un concurs la Bacău

Zilele trecute, Cercul de Karting de la Clubul Copiilor Carei şi u AS Kart Racing Carei au participat la Concursul Naţional de Karting Şcolar Micul Pilot 2023, etapa a III, organizat de către Palatul Copiilor Reşita în parteneriat cu Palatul Copiilor Craiova.