Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Teodor Curpaş îşi lansează azi două cărţi la Restaurantul Mioriţa

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

 

Teodor Curpaş la lansarea anterioară alături de prieteni
Teodor Curpaş la lansarea anterioară alături de prieteni

Energia profesorului şi realizatorului de televiziune Teodor Curpaş este debordantă. Mulţi tineri l-ar putea invidia prin tot ceea ce face şi cum face. Într-o lume agitată, în care adesea omul constată cu stupoare, dar şi cu durere în suflet că a fost răsturnată scala valorilor, profesorul găseşte răgaz pentru a-şi pregăti emisiunile de televiziune, dar şi pentru a scrie. Iată că marţi, 13 mai, în frumosul Restaurant Mioriţa din Satu Mare, începând cu ora 16, are loc un nou eveniment cultural de excepţie. Profesorul şi scriitorul Teodor Curpaş, care a editat până acum numeroase volume de poezie şi proză îşi lansează cărţile cu numerele 27 – Oameni şi fapte III – proză şi numărul 28 – Sărut pe suflet – poezie.

 

De-a lungul anilor şi-a propus, şi cu siguranţă reuşeşte să rămână acelaşi poet al profunzimii sentimentale, al dragostei faţă de ţară, mamă, copii, oameni, de natură şi de neam. Scrie şi face emisiuni de televiziune cu pasiune şi convingere. Activitatea cotidiană îl prinde ca o centrifugă. În scris se exprimă cu verticalitate ca un ardelean înnăscut şi convins ce este. Prin scrierile sale dovedeşte dragostea faţă de limbă, obiceiuri şi rădăcini. Pe cititori îi îndeamnă să aibă în vedere valorile fundamentale. Să nu abdice de la ele.

 

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

3 comentarii

  1. de fapt este o intrunire a dinozaurilor comunisti, fosti activisti si membri de frunte ai pcr.
    in curand pe net o sa va delectati cu poeziile inchinate lui ceausescu scrise de voicu si vulturescu si lui elena ceausescu scrise de felician pop.

Lasă un răspuns