Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

SPECTACOLE

2024 Anul Dragonului: Coreea de Sud întâmpină noul an cu un spectacol impresionant de drone

Pentru a întâmpina anul 2024, orașul Busan a găzduit un spectacol de drone care a luminat cerul nopții. În cinstea acestei sărbători, un dragon albastru monumental format din mii de drone a preluat plaja Gwangalli.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Coreea de Sud a îmbrățișat sosirea anului 2024 cu o celebrare spectaculoasă în orașul Busan. Cerul nopții a fost iluminat de un spectacol impresionant de drone, care a marcat nu doar noul an, ci și apropierea Anului Nou Lunar și a Anului Dragonului. Plaja Gwangalli a fost scena unui eveniment memorabil, unde un imens dragon albastru, creat din mii de drone luminoase, a dominat cerul.

 

 

Desfășurarea evenimentului a întâmpinat câteva provocări tehnice. Inițial planificat să înceapă imediat după miezul nopții, spectacolul a fost amânat cu treizeci de minute și, în cele din urmă, reprogramat pentru seara următoare, 1 ianuarie 2024. Cu toate aceste dificultăți, așteptarea a meritat pe deplin. Dronele au desfășurat un show vizual captivant, formând diverse structuri sferice și atomice, culminând cu o numărătoare inversă impresionantă și un mesaj optimist de întâmpinare a anului nou: „Visele devin realitate”.

 

 

Momentul culminant al spectacolului a fost apariția unui dragon albastru care, parcă trezit din somn, s-a ridicat în aer pentru a se avânta spre o sferă luminoasă, reprezentând Soarele. După ce a „mușcat” sfera, dragonul a declanșat un efect de artificii, cu drone dispuse în formații liniare care au emis raze de lumină. În final, formația de drone s-a dispersat, lăsând în urmă un spectacol de lumini în nuanțe de roz și violet.

 

 

Acest eveniment memorabil a fost capturat pe video, permițându-le celor care nu au putut fi prezenți să se bucure de frumusețea și magia spectacolului de drone. Videoclipul poate fi vizionat mai jos pentru a experimenta splendoarea acestui moment unic.

 

 

Pe lângă întâmpinarea noului an, ei au marcat și apariția Anului Nou Lunar, care urmează luna viitoare.

 

 

Urmărește spectacolul cu drone în videoclipul de mai jos.

 

 

 

 

 

Anul Nou Chinezesc 2024. Anul Dragonului de Lemn este un an special. Dragonul este simbolul puterii, al curajului şi al succesului. În zodiacul chinezesc, lemnul este elementul flexibilităţii şi al creativităţii.

 

 

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns