Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Horoscop 9 februarie

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Varsator (20 ianuarie - 20 februarie)
Varsator (20 ianuarie – 20 februarie)

Horoscop 9 februarie 2015

BERBEC. Ai comis cândva o greşeală şi ai lăsat-o baltă, sperând că nu-ţi va crea neplăceri, sau rămâne neobservată. Însă acum, a sosit momentul potrivit, când o poţi remedia pe ascuns, iar tu te vei putea folosi de efectul benefic al faptei tale.

TAUR. Nimic nu poate fi mai plăcut decât gesturile de afecţiune ale celor din jur. Fie că persoana iubită îţi face o declaraţie de dragoste sau întâlneşti o persoană faţă de care inima ta are o reacţie specială, te vei simţi cu adevărat răsfăţat şi fericit.

GEMENI. Ai un vis măreţ în mintea ta şi te simţi în stare să-l împlineşti, dar ai avea nevoie de un pic de stimulent. Ar trebui să descoperi în preajma ta pe cineva cine a avut acelaşi vis şi a reuşit să-l materializeze, dându-ţi dovadă că se poate.

RAC. Dacă planul la care ai muncit nu mai poate fi continuat, nu te crampona de el. În curând apare o soluţie, de unde nici nu te aştepţi, iar dacă totuşi trebuie să închei aici, tu ştii bine, că orice final este urmat de perspectivele unui nou început.

LEU. La elanul fantastic care te-a cuprins chiar din prima zi a săptămânii, vei putea ajunge cât se poate de repede la rezultatele dorite. Te grăbeşti spre ţintă şi cât timp interesul tău rămâne la cote maxime, roadele vor fi din ce în ce mai aproape.

FECIOARĂ. Afli astăzi, că în curând va avea loc un eveniment important, dar deşi ştiai demult că se apropie, parcă nu te simţi suficient de bine pregătit pentru a-i face faţă. Ai ştiut că va veni, te-ai pregătit, deci lasă emoţiile şi fă ce ai de făcut!

BALANŢĂ. Apare, ca din senin, un obstacol neaşteptat în planurile tale, dar ai noroc cu optimismul tău proverbial care te ajută să treci peste toate cu capul sus. Nu te deranjează deloc impasul, ci dimpotrivă, găseşti modul cum să profiiţi de el.

SCORPION. Este o zi norocoasă în care poţi cunoaşte succesul într-un mod cu totul special. Practic, treci prin locul potrivit la momentul potrivit pentru a întâlni o şansă deosebită, pe care vei şti să o valorifici foarte eficient în favoarea ta.

SĂGETĂTOR. Te pregăteşti de un moment legat de viaţa ta sentimentală şi ai mairi speranţe vizavi de acesta. Încearcă totuşi, să te menţii în realitate şi caută să-ţi adaptezi dorinţele la realitate, căci astfel poţi fi sigur că nu te vei dezamăgi

CAPRICORN. Oriunde te afli, schimbul de vorbe frumoase, de gesturi de simpatie şi de afecţiune este la cote maxime astăzi. Şi tu ai multe de oferit celor dragi, dar şi ei te răsfaţă cu multă iubire, ceea ce asigură o relaţie superbă între voi.

VĂRSĂTOR. Îţi place ceea ce faci la serviciu şi, pentru că în joc se află şi imaginea ta profesională, pui multă pasiune în activitatea începută. Cât timp îţi păstrezi aceeaşi plăcere faţă de ceea ce lucrezi, vei fi apreciat şi de şefi şi de colegi.

PEŞTI. Ai grijă la gesturile pe care le faci azi faţă de cei care te îndrăgesc, pentru că ai o atitudine destul de ciudată. Eşti ceva mai maliţios, parcă, mai dur la vorbe, iar cei din anturajul tău nu sunt obişnuiţi cu astfel de manifestări din partea ta.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

HOROSCOP

Asculta acest articol HOROSCOP Informația Zilei 06.06 Ne aflăm în zodia GEMENI

Sigla Informatia Zilei

HOROSCOP

Asculta acest articol HOROSCOP Informația Zilei 04.04 Ne aflăm în zodia BERBEC

Sigla Informatia Zilei

HOROSCOP

Asculta acest articol HOROSCOP Informația Zilei 14.06 Ne aflăm în zodia GEMENI