Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

38% dintre elevii sătmăreni au medii peste 5 la simularea Evaluării Naționale

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

isj smRecent, elevii clasei a VIII-a au susţinut simularea Evaluării Naționale.


În conformitate cu datele centralizate de Inspectoratul Școlar Județean Satu Mare, la simularea Evaluării Naționale, au obținut medii peste 5 un număr de 1.131 elevi, din cei 2.970 elevi care au fost prezenți la toate probele. Acest număr reprezintă o pondere de 38,08%.

Rezultatele pe discipline

Iată şi rezultatele obținute pe discipline: Limba și literatura română -2.949 elevi prezenți; 1.444 elevi cu note peste 5, pondere 48,96%; Limba și literatura maghiară -887 elevi prezenți; – 615 elevi cu note peste 5, pondere 69,33%; Limba și literatura germană -58 elevi prezenți -32 elevi cu note peste 5, pondere 55,17%; Matematică -2.950 elevi prezenți; – 771 elevi cu note peste 5, pondere 26,13%.
În situația analizată pe discipline sunt incluși și elevii care nu au participat la toate probele.

Analiza rezultatelor

Rezultatele obținute de elevi la simularea Evaluării Naționale sunt analizate la nivelul fiecărei unități de învățământ, prin discuții individuale cu elevii, dezbateri la nivelul clasei, ședințe cu părinții, precum și la nivelul consiliului profesoral, în vederea adoptării unor măsuri pentru îmbunătățirea performanțelor școlare.
Informaţiile ne-au fost comunicate de Inspectoratul Şcolar Judeţean Satu Mare.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns