Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

EURO 2024

4000 de români la primul antrenament al tricolorilor

4000 de români la primul antrenament al tricolorilor
Jucătorii naționalei României au ajuns luni seara în Germania, în orașul Wurburg unde vor staționa pe perioada meciurilor din grupă.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

 

 

Jucătorii naționalei României au ajuns luni seara în Germania, în orașul Wurburg unde vor staționa pe perioada meciurilor din grupă.

 

A doua zi, adică marți, în jurul orei 10.00, ora locală, tricolorii au avut programată și prima ședință de pregătire. La antrenament au participat toți cei 26 de jucători. Sătmăreanul Adrian Rus, care a acuzat dureri la genunchiul stâng înainte de amicalul cu Liechtenstein, s-a antrenat normal și este apt sută la sută de joc.

 

Înaintea antrenamentului, fundașul Radu Drăguși, care a devenit emisarul tricolorilor, a participat la conferința de presă.

 

A avut și el un mesaj pentru suporteri: „Sper să avem cât mai mulți fani pe stadioane la acest EURO și să ne susțină. Ei trebuie să înțeleagă un lucru: poate nu își dau seama cât de importanți sunt ei în momentele dificile, în momentele în care lucrurile nu merg bine.

 

Un cântec sau un «Hai, România!» cântat de tot stadionul îți dă o energie incredibilă în momentul acela”. Antrenamentul de pe Würzburg Arena, micuțul stadion din orașul care îi găzduiește pe tricolori pe durata EURO 2024, a fost unul deschis publicului. Iar românii au răspuns prezent.

 

Aproape 4.000 au venit să îi vadă pe jucătorii care au readus reprezentativa noastră la un turneu final după o pauză de 8 ani. Suportarii români l-au aplaudat pe tricolori, au fluturat stegulețele și au strigat ”ROMÂNIAAAAA!”, urmărindu-i la lucru pe durata întregului antrenament.

 

La rândul lor, fotbaliștii naționalei, în frunte cu căpitanul Nicolae Stanciu, le-au transmis recunoștința printr-un banner pe care l-au afișat la intrarea pe gazon, dedicat atât cluburilor care i-au format, cât și suporterilor care îi susțin necondiționat: ”Vă mulțumim pentru încredere!”.

 

CITEȘTE ȘI: Adrian Rus pe lista preliminară a lui Edi Iordănescu

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

MOTORSPORT

Un nou titlu obținut de Mani Gyenes

Emanuel Gyenes, riderul Autonet Motorcycle Team, se pregătește moral pentru o nouă ediție a Raliului Dakar. Înainte de plecarea în Arabia Saudită, programată după Crăciun, sătmăreanul a participat la o gală specială.