Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

SCANDAL TRANSGENDERI

Senatorul USR, Robert Zob nu știe dacă în Satu Mare este comunitate LGBT

În legătură cu scandalul generat de faptul că primarul Elena Lasconii a votat ” da” la referendumul pentru familia tradițională, senatorul USR Robert Zob, spune...
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

 

…nu putem permite ca nimic să ne distragă de la obiectivul nostru principal.

 

 

Cu privire la tensiunile din USR după declarațiile primarului Elena Lasconi am cerut reacția senatorul USR, Robert Zob.

 

Iată răspunsul<” În momentul de față nu putem permite ca nimic să ne distragă de la obiectivul nostru principal, și anume de a le oferi românilor o alternativă reală, de dreapta. E un lucru pe care sunt sigur că și colega mea, Elena Lasconi, îl întelege. Țara noastra trece printr-o criză, avem un guvern corupt care nu face decât să ne duca în derivă, și doar asta contează. Toate resursele noastre trebuie să meargă exact în această direcție. Elena Lasconi a demonstrat deja că este un om politic cu coloană vertebrală, bine pregătit, focusat pe a construi, și cu siguranță asta va face în continuare în Câmpulung Muscel.

 

 

 

Referitor la reacția fiicei sale nu cred că ne permitem să comentam sau să judecăm. Fiecare știe cel mai bine ce are acasă, și cu siguranță Elena va gestiona această problemă departe de ochii lumii, așa cum de altfel am proceda fiecare dintre noi.

 

 

 

Senatorul USR nu știe dacă în județ este sau nu comunitate LGBT.

 

 

Vlad Gheorghe: Cine își pune demisia pe masă, președintele USR? Biroul Național?

 

 

În schimb, europarlamentarul USR Vlad Gheorghe spune că USR din partidul speranță a ajuns partidul dezamăgire.

 

Cătălin Drulă, cine își asumă haosul ăsta? Cine plătește pentru bâlbâiala asta total neprofesionistă care a urmat numiri nestatutare pentru alegerile europarlamentare? Cine este responsabil pentru dezamăgirea pe care USR a provocat-o iar electoratului, pentru imaginea boțită de neprofesioniști care se joacă de-a partidul, de-a listele și candidații?

Cine își pune demisia pe masă, președintele USR? Biroul Național? Gata, o postare pe pagină și schimbarea pozei de cover, asta înseamnă asumarea scandalului care ne-a adus IAR în atenția românilor, dar nu așa cum ar fi trebuit? Cauți ”USR” azi și rezultatele sunt< ”imaturitate politică”, ”lipsa de viziune”, ”lipsă de comunicare” – numai lucruri ”bune”. Suntem partid în opoziție care NU crește în opțiunile votanților când la putere se află o alianță toxică pentru români. PSD și PNL fac zilnic câte o nenorocire, cresc taxele și impozitele, își bat joc de justiție, eșuează iar cu intrarea în Schengen și câte și mai câte, iar USR face știri doar cu scandaluri interne și procente staționare în sondaje, încelmai bun caz. Suntem partid în opoziție care pentru prima rundă de alegeri din cel mai important an electoral pentruRomânia vine cu o listă lansată cu scandal, modificată cu alt scandal. Chiar nu vă pasă că din partidul speranță am ajuns partidul dezamăgire?!”, a scris europarlamentarul USR pe Facebook.

El a subliniatcă ”aroganța, autosuficiența nu câștigă încrederea românilor.”

 

 

CITEȘTE ȘI:

 

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns