Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

42 de legi au trecut prin adoptare tacita la Senat

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Senatul a adoptat tacit 42 de proiecte de lege si initiative legislastive, anuntul fiind facut, luni, de presedintele acestei Camere legislative, Vasile Blaga.

Dintre proiectele care au trecut de Senat in forma propusa de initiatori, fara a fi dezbatute si votate, 23 sunt proiecte de adoptare a unor ordonante de urgenta, 18 sunt initiative legislative propuse de senatori si deputati, iar unul este un proiect de lege propus de Executiv, relateaza Mediafax.

 Au trecut tacit de Senat, printre altele, Ordonanta de urgenta 1/2012 pentru suspendarea aplicarii unor dispozitii ale Legii 9/2012 privind taxa pentru emisiile poluante provenite de la autovehicule precum si pentru restituirea taxei achitate si Ordonanta de urgenta 116/2011 pentru aprobarea unor masuri cu privire la vanzarea unor pachete de actiuni detinute de Societatea Comerciala de Distributie si Furnizare a Energiei Electrice “Electrica” – S.A. si pentru modificarea si completarea Ordonantei Guvernului 31/2004 privind unele masuri pentru derularea procesului de privatizare a Societatii Comerciale de Distributie a Gazelor Naturale “Distrigaz Sud” – S.A. Bucuresti si a Societatii Comerciale de Distributie a Gazelor Naturale “Distrigaz Nord” – S.A. Targu Mures.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns