Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

“Plantam fapte bune in Romania” se desfasoara si azi la Ardud

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

    Echipa „Plantam fapte bune in Romania” deruleaza actiuni de plantare in judetul Satu Mare. Prin aceasta activitate se urmareste cresterea suprafetelor impadurite in folosul comunitatii. Se valorifica terenurile agricole degradate. Plantarea continua si azi, 31 martie.

In Satu Mare sunt programate plantari pe 7 hectare, 20.000 de puieti în Ardud. In sezonul urmator se vor mai planta 7 hectare. Actiunea de plantare a inceput vineri, 30 martie, cand peste 60 de voluntari au participat la plantarea de stejar si frasin. Proiectul a fost realizat de Ocolul Silvic Ardud. Consiliul local a pus la dispozitie terenul pregatit in vederea plantarii.

Initiatorul si reprezentantul legal al miscarii mentionate mai sus este asociatia EcoAssist, cea care a adus in Romania si a organizat prima campanie “Let’s Do It, Romania!”.

Pentru azi, 31 martie si-au anuntat participarea la impadurirea de la Ardud alaturi de localnici si peste 30 de jandarmi satmareni in frunte cu inspectorul sef col. Gheorghe Avram. Prin acest gest se va dovedi faptul ca  “Jandarmii sunt oamenii de langa tine”.

Jandarmii satmareni doresc sa contribuie la nevoile comunitatii nu numai pe timpul executarii misiunilor incredintate, ci si pe planul restabilirii raporturilor normale dintre mediu si om.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns