Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Nastase: Speram ca toate capatele de acuzare sa fie respinse

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Adrian Nastase
Adrian Nastase

Fostul premier Adrian Nastase a declarat, vineri, dupa anuntarea sentintei in dosarul Zambaccian, ca e bucuros ca au fost demontate toate acuzatiile de coruptie si s-a aratat convins ca vor “disparea” si acuzatiile de santaj, in recurs. “Consider ca DNA e absolut disperat ca, din munca lor de ani de zile, nu ramane aproape nimic”, a spus Nastase.

“Eu speram ca toate capatele de acuzare sa fie respinse. Sunt bucuros, pe de o parte, pentru ca toate acuzatiile de coruptie care au curs timp de 7 ani din partea lui Traian Basescu si Daniel Morar, cele 40-50 de dosare facute, cautarea unor conturi in off-shore-uri, termopane, chinezarii, toate practic au fost demontate (…) Toate aceste acuzatii de coruptie au disparut. A ramas o singura chestiune care sper ca va fi demnontata in recursul pe care il vom face. Aspectul care tine de santaj, probabil unii nu stiu despre ce e vorba (…) Nu cred ca cineva ia in serios chestiunea cu santajul. Probabil a fost un compromis in ce priveste sentinta de astazi. Consider ca aceste dosare se desfasoara in piata publica in interiorul unor zone de presiune extraordinara. Faptul ca decizia de azi a fost anuntata la o ora atat de tarzie inseamna ca au fost discutii suplimentare… Consider ca DNA e absolut disperat de faptul ca, din munca lor de ani de zile, cu echipe intregi, mii de martori, nu ramane aproape nimic. Sunt absolut convins ca in recurs toate acuzatiile vor disparea”, a comentat Nastase, citat de Cotidianul.

Fostul premier Adrian Nastase a fost condamnat, vineri, de instanţa suprema la trei ani de inchisoare cu suspendare pentru santaj in dosarul “Zambaccian”, fiind achitat pentru infracţiunea de luare de mita.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

PSD nu renunță la OUG pentru revizuirea sentințelor

PSD nu renuță la OUG pentru revizuirea sentinţelor definitive, date de completuri constituite nelega. Social democrații îi întreabă pe cei care contestă această intenţie dacă România trebuie să ţină cont de drepturile fundamentale sau se întoarce la o Justiţie de tip sovietic.