Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)
Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

HOROSCOP Informatia Zilei 06.04

Ne aflam in zodia BERBEC

BERBEC. Te gandesti cat se poate de serios, de unde sa faci rost de banii necesari pentru niste investitii. Pregateste de pe acum terenul viitoarelor achizitii, pentru ca nu poti lua aproape nimic cu ceea ce ai la ora actuala in buzunar.

 

TAUR. Ai succes in orice confruntare ce poate implica masurarea fortelor fata de niste concurenti puternici. Esti cel mai bun si ai toate resursele pentru a obtine victoria< si tupeu pentru a te baga in fata, si incredere in fortele proprii.

 

GEMENI. Exista o relatie ciudata, neobisnuita intre generatii< cei batrani se inteleg foarte bine cu cei tineri iar copiii graviteaza mult in jurul parintilor si bunicilor. Fiecare are ceva de invatat de la celalalt, iar armonia e perfecta.

 

RAC. Apare o situatie neprevazuta in planurile tale, dar noua varianta e chiar mai buna decat cea anterioara. Programul tau extrem de incarcat dintr-una devine mai lejer si se pare ca ce ti-ai programat sa faci, cade pe plan secund.

 

LEU. Are loc un eveniment destul de ciudat in viata ta sentimentala. Intalnesti o persoana de care te indragostesti la prima vedere, dar aceasta iubire, pe cat de repede a venit asa va si trece, dintr-un motiv doar de tine stiut.

 

FECIOARA. Inima te cheama departe de casa si abia astepti sa pleci, sa-ti potolesti focul din suflet. Nu mai suporti sa stai o clipa pe loc, ci doresti sa treaca mai repede ziua de lucru pentru a urca in masina si sa pleci unde visezi.

 

BALANTA. Ai inceput un proiect dar, esti tinut pe loc de o problema care, momentan, nu poate fi rezolvata. Ai vrea sa-ti finalizezi treaba cat se poate de repede, dar nu pentru ca cineva te-ar impinge de la spate, ci ai vrea sa vezi rezultatul.

 

SCORPION. Parca toata munca de pe lume tu ar trebui sa le faci astazi, nu ai nicio clipa de ragaz. Ai enorm de mult de lucru la serviciu si ai mai vrea sa mai rezolvi cate ceva si pentru tine, dar orice ai face, ziua are doar 24 de ore.

 

SAGETATOR. Ai de ales intre doua sensuri de mers si nu esti convins ca vreunul din ele ti se potriveste. Tu parca ai dori o a treia varianta, care nu ti se ofera acum, de aceea eziti sa iei decizii, pentru ca speri sa mai apara si alt ceva.

 

CAPRICORN. Relatia de familie este armonioasa si placuta, bazata pe o comunicare pasnica de la suflet la suflet. Discutiile pe care le ai cu cel drag, planurile pe care le pregatesti cu cei din casa va vor oferi o adevarata relaxare.

 

VARSATOR. Nu te arunca la primul impuls spre oferta care ti se face astazi, pentru ca dupa ce se va stinge focul pasiunii de moment, vei afla ca mai existau si alte variante. Nu parca aceasta nu ar fi buna, dar daca exista si mai buna…

 

PESTI. Se apropie un eveniment important care naste emotii profunde in sufletul tau. Ai muncit mult ca sa iasa totul perfect, deci e normal sa nu poti sta indiferent, dar nu ai motive de ingrijorare. Munca ta va aduce roade frumoase.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

HOROSCOP

Asculta acest articol HOROSCOP Informația Zilei 03.10 Ne aflăm în zodia BALANȚĂ

Sigla Informatia Zilei

HOROSCOP

Asculta acest articol HOROSCOP Informația Zilei 01.03 Ne aflăm în zodia PEȘTI

Sigla Informatia Zilei

HOROSCOP

Asculta acest articol HOROSCOP Informatia Zilei 09.05 Ne aflam in zodia TAUR