Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Satu Mare – A inceput actiunea “Girafa”

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Asociatia “I.C. Bratianu” Satu Mare si Organizatia de Tineret Liberal Satu Mare in parteneriat cu Partidul National Liberal Satu Mare a facut o traditie din proiectul “Girafa”, proiect care isi propune sa vina in ajutorul familiilor, tinerilor si copiilor aflati in dificultate sau cu o situatie materiala modesta, atunci cand acestia au cea mai mare nevoie.
“Actiunea “Girafa” se desfasoara in supermarket-urile din Satu Mare, in perioda 2 – 13 aprilie 2012 si isi propune colectarea de alimente, dulciuri, jucarii si haine care vor fi donate familiilor care au copii si o situatie financiara precara, astfel noi, incercam sa venim in sprijinul acestora pentru ca ei sa aiba parte de un Paste Fericit.
Ne putem indeplini scopul de a ajuta aceste familii cu ajutorul generozitatii voastre, a satmarenilor si ajutorul voluntarilor, carora le multumim!”, scrie in comunicatul remis Informatia Zilei de Asociatia “I.C. Bratianu”.
“Sarac nu este acela care nu a avut niciodata nimic, cu adevarat sarac este acela care nu a ajutat niciodata pe nimeni”.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns