Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Update:Dorel Tukacs este audiat la Parchetul de pe langa Judecatoria Satu Mare

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

 

Dorel Tukacs a fost audiat la Parchetul de pe langa Judecatoria Satu Mare
Dorel Tukacs a fost audiat la Parchetul de pe langa Judecatoria Satu Mare

Update: ora 23: Procurorii satmareni au emis o ordonanta de retinere pentru 24 de ore impotriva lui Dorel Tukacs. De la Parchet, luni seara, interlopul a fost dus la Spitalul Judetean de Urgenta Satu Mare deoarece pentru a scapa de politisti a sarit de la etajul I. Dupa o urmarire ca-n filme a fost prins de politisti  si dus la Parchetul de pe langa Judecatoria Satu Mare apoi la spital. 

Potrivit unor surse judiciare desi a fost citat de mai multe ori, Tukacs nu s-a prezentat la procuror pentru a fi audiat intr-o cauza mai veche in care este acuzat de lovire si ultraj contra bunelor moravuri. Luni, in jurul orei 17 politistii i-au dat de urma. Incoltit de oamenii legii, Tukacs a incercat sa scape sarind de la etajul I. A fost prins apoi retinut.

ora 13: In scurt timp el va fi dus la Judecatoria Satu Mare cu propunerea de arestare preventiva.

In aceasta seara, Dorel Tukacs a fost adus pe baza de mandat la Parchetul de pe langa Judecatoria Satu Mare pentru a fi audiat. 

Se pare ca trebuie sa dea unele lamuriri intr-un dosar mai vechi in care ar fi cercetat pentru ca a savarsit mai multe infractiuni precum loviri si alte violente si ultraj.

 

ora 17:40: Dorel Tukacs se afla la Judecatoria Satu Mare. In cateva minute magistratii vor judeca cererea procurorilor de arestare preventiva a interlopului Dorel Tukacs. 

In ianuarie anul trecut, politistii satmareni au fost sesizati de administratorul unui casino din oras pentru ca Dorel Tukacs si un alt interlop din Satu Mare il amenintau pentru a le achita acestora anumite sume drept taxa de protectie. A fost condamnat la 2 ani si 3 luni de inchisoare cu executare, dar Curtea de Apel Oradea a modificat decizia Judecatoriei Satu Mare, iar Dorel Tukacs a primit in cele din urma pedeapsa cu suspendare.

Vom reveni cu amanunte.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns