Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Satu Mare – Nistor Patricia Raluca a obtinut premiul I la Olimpiada nationala de engleza

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Nistor Patricia Raluca, eleva in clasa a XII-a la Colegiul National Mihai Eminescu din Satu Mare, a obtinut premiul I la Olimpiada nationala de limba engleza.

Mentionam ca este inca un premiu I obtinut de elevi din Satu Mare la olimpiadele nationale pe discipline scolare din acest an, alaturi de Bokenyi Petra de la Colegiul National Ioan Slavici (la pedagogie). Omisiunea sa din stirile precedente despre rezultatele olimpicilor satmareni se datoreaza faptului ca nu a fost consemnata pe site-ul Inspectoratului Scolar Judetean, de unde am preluat rezultatele publicate anterior. Inspectoarea de engleza se numeste Aida Anderco.

Revenind la subiect, am aflat ca profesorul care a pregatit eleva se numeste Dorel Moga. Olimpiada a avut loc in Ramnicu Valcea, judetul Valcea. In cadrul competitiei, la aceeasi clasa au fost acordate cate un premiul I, II, III si patru mentiuni, singurul premiu I revenind satmarencei Nistor Patricia Raluca.

Rezultatele Olimpiadei de engleza sunt mentionate pe site-ul Olimpiade.ro – Engleza (etapa nationala, clasa a 12-a).

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

Ziua portilor deschise la pompieri

Asculta acest articol “Cu ocazia Zilei Internationale a Copilului, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) „Somes”al Judetului Satu Mare organizeaza

Cart