Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Update: 7 satmareni acuzati de trafic de droguri au fost dusi la DIICOT

Sigla Informatia Zilei
Sapte persoane acuzate de trafic de droguri sunt audiate miercuri, 25 aprilie, de procurorii DIICOT - Biroul pentru Satu Mare. Politistii Serviciului de Combatere a Crimei Organizate Satu Mare au efectuat 6 perchezitii imobiliare in aceasta dimineata si una marti, 24 aprilie.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Update: ora 14: “O grupare infractionala,  alcatuita din sapte persoane suspectate  de comiterea infractiunilor de trafic international de droguri,  a fost destructurata în urma actiunii poliţiştilor de combatere a criminalitaţii organizate, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T.” se arata intr-un comunicat de presa al Serviciului de Combatere a Criminalitatii Organizate Satu Mare.

Potrivit sursei citate in cadrul perchezitiilor a fost confiscata o cantitate totala de peste 1 kg de droguri de risc si sumele de 5.552 lei, 1.745 de euro si 385.000 forinţi, bani rezultati din traficul de droguri.

Totodata au mai fost gasite si ridicate în vederea confiscarii diverse dispozitive folosite la porţionarea si consumul drogurilor, de tip râşnita, pipa.

Sapte persoane acuzate de trafic de droguri sunt audiate miercuri, 25 aprilie, de procurorii DIICOT – Biroul pentru Satu Mare. Politistii Serviciului de Combatere a Crimei Organizate Satu Mare au efectuat 6 perchezitii imobiliare in aceasta dimineata si una marti, 24 aprilie.

La domiciliile suspectilor anchetatorii au descoperit peste un kg de canabis si alte instrumente necesare la confectionarea tigarilor. Din primele verificari rezulta ca drogurile au fost aduse din Portugalia.

Vom reveni cu amanunte.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

1 comentariu

  1. tudor zis blondul in 2009 – ia pune mana sa vezi ce am cumparat , e d’aia piatra .
    era canabis si. in 2010 tudor – i-ti dai un tovaras sa scapi tu ? o sa uiti tu tot .
    la schimbat george albu pe adminisratorul de bloc in 2010 cu familia frunzah si in 2012 la sectia 26 politie niculescu corina si emil de la apartamentul 50 – sa-l zapacim .
    adica obligatia pe raj daca era el la mare mamaia constanta in 2008 masina in primul rand si se lauda in prima seara in strada la florescu geroge – pune mana am cumparat d’aia piatra . in al doilea rand a doua zi pe plaja kudos pozitia de stat pe scaun . george albu cu nepotii lui cu luptatorii din k1 . loviturile cauzatoae de moarte .
    iar din aparatorii patriei zis joe din clanul sportivilor ruda unul din colegii mei brancardieri unul de ma bletema de cancer .

Lasă un răspuns

Elisabeth Rațiu

A murit soția lui Ion Rațiu

Asculta acest articol Centrul Rațiu pentru Democrație anunță cu profundă tristeţe trecerea în neființă a lui Elisabeth Rațiu, soția lui