Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Udrea: PDL a sustinut oameni care au daunat imaginii PDL

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Elena Udrea considera ca PDL a gresit ca a sustinut persoane care au daunat imaginii partidului, ca a acceptat traseismul, ca a luat masuri nepopulare pe care nu le-a explicat, dar avertizeaza ca in sapte luni oamenii ii vor regreta pe democrat-liberali si spune ca PDL trebuie sa aiba un nou drum.

“PDL are sansa de a depasi momentul dificil in care se afla. Am ajuns aici pe mana noastra. Fie ne-am asumat masuri care ne-au costat enorm electoral, dar am dovedit astfel responsabilitate si competenta la guvernare, fie am gresit. Am gresit ca nu am comunicat suficient si nu am facut o permanenta informare a cetatenilor cu privire la justetea actiunilor noastre. Am gresit ca am sustinut oameni care au daunat imaginii partidului prin incompetenta ori prin faptele lor, multi dintre acestia fiind preluati de la guvernarea Tariceanu, ori de la PSD. in mod cert, acestia vor gasi solutia de a se lipi inapoi de USL. Am gresit ca am acceptat traseismul. Dar mai ales am gresit ca ne-am lasat luati de guvernare si am uitat sa facem politica”, scrie Udrea pe blogul personal, intr-o postare intitulata “Tot raul spre bine!”.

 Potrivit Mediafax, ea aminteste ca Guvernul Ungureanu a cazut, iar PDL trece in opozitie si ca aceasta se intampla “dupa zile intregi de tradari, zvonuri care au umplut media pana la saturatie, informatii pe surse din tabara opozitiei sau a puterii”.

Ea apreciaza totusi ca s-a facut curatenie in partid, care a scapat astfel de tradatori, ramanand cei care pot reporni motoarele partidului si castiga alegerile din toamna.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns