Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

A inceput seria concertelor in Castelul Karolyi din Carei

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

    La sfarsitul saptamanii abia incheiate, Sala Cavalerilor din Castelul Karolyi din Carei a gazduit primul concert dupa reabilitarea imobilului.

Dupa cum am aflat de la Bogdan Georgescu, directorul Directiei de Cultura din cadrul Primariei Carei, in Castel a evoluat cvartetul Tiberius al Filarmonicii de Stat din Targu Mures.

Intr-o ambianta unica, recitalul muzicienilor Molnar Tibor-vioara I,  Lokodi Karoly-vioara II, Molnar Jozsef-viola, Zagoni Elod-violoncel, a reprezentat un adevarat cadou muzical pentru cei 100 de spectatori prezenti la concert.
Sositi dintr-un turneu din SUA, membrii cvartetului de coarde Tiberius au demonstrat publicului careian ca aderarata arta nu cunoaste limite.

Absolventii Academiei din Amserdam au interpretat cu mare maiestrie Brahms – concert pentru coarde in Si bemol Major si Mozart –  concert in Re major.

Un public minuat, o ambianta perfecta si un recital de zile mari, asa s-ar putea caracteriza concertul cvartetului de corzi Tiberius la Carei, care a deschis Best Fest 2.

Tot de la Bogdan Georgescu, am aflat ca urmatorul concert va fi cel de relaxare cu instrumente exotice de percutie sustinut de Cserey Csaba in 11 mai, in aceeasi locatie.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns