Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Kelemen Hunor critica Guvernul Ponta

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a criticat, vineri, la Miercurea Ciuc, masurile luate de Guvern dupa investirea in functie si a acuzat unii lideri USL ca practica o retorica antimaghiara si nationalista.

Kelemen Hunor l-a criticat, in primul rand, pe ministrul Educatiei, Ioan Mang, care a spus ca va propune retragerea hotararii de Guvern privind infiintarea facultatii in limba maghiara de la UMF Tg Mures si i-a recomandat acestuia sa dea explicatii coerente despre acuzatiile de plagiat, relateaza Agerpres.

“Deci nu ar trebui acest Guvern sa mearga intr-o directie gresita, din punctul nostru de vedere, iar drepturile obtinute nu trebuie anulate, retrase, chiar trebuie intarite”, a spus Kelemen Hunor. El si-a exprimat speranta ca premierul Ponta isi va respecta declaratiile facute la congresul UDMR de la Oradea, cand a spus ca drepturile obtinute nu vor fi anulate daca USL va veni la guvernare.

Presedintele UDMR s-a declarat, din nou, impotriva schimbarii sistemului electoral si a reprezentarii proportionale si a avertizat ca acest lucru va duce la dezechilibre uriase.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns