Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Kelemen: UDMR nu va face campanie impotriva celorlalte partide maghiare, nici impotriva candidatilor romani

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, duminica, la lansarea candidatilor filialei Cluj a Uniunii la alegerile locale, ca trebuie dusa o campanie electorala “de la om la om”, pentru ca alegerile nu se pot castiga din birouri, din casa.

Kelemen a spus ca in cadrul campaniei electorale, candidatii UDMR vor trebui sa explice alegatorilor deciziile luate in perioada cat Uniunea s-a aflat la guvernare si de ce s-au luat aceste decizii.

“Trebuie sa facem o campanie de la om la om, nu se pot castiga alegerile din birouri, din casa. Cei care nu vor iesi din casa si nu se duc catre oameni nu vor castiga. Nu putem astepta sa vina oamenii la noi, noi trebuie sa mergem la ei. Dupa o perioada foarte grea din cauza crizei economice si financiare trebuie sa explicam ce decizii am luat si de ce am luat aceste decizii si ce vrem sa facem in continuare. Aceasta campanie se poate castiga daca vorbim despre rezultate, despre ce am facut in ultimii patru ani in administratiile locale”, a spus Kelemen Hunor, citat de Medifax.

Liderul UDMR a reiterat faptul ca Uniunea nu va face o campanie negativa “nici impotriva colegilor care au infiintat mai multe partide maghiare, nici impotriva candidatilor romani”.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

A apărut un nou partid – FDIN

Asculta acest articol Frontul Demnităţii şi Identităţii Naţionale este o formaţiune politică de centru care s-a lansat sâmbătă la Braşov.