Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Ponta: Romania are nevoie de masuri de combatere a risipei

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Sunt convins ca o sa avem crestere economica si locuri de munca doar din zona privata, a declarat, marti, premierul Victor Ponta, care participat la lansarea Raportului Planeta Vie – WWF.

”Trebuie sa oprim pe cat posibil si o sa avem un program de reducere a numarului de taxe, nu vorbesc de cuantum, ci de taxe inutile, care duc la birocratie si coruptie. Trebuie sa ne pregatim pentru a preintampina efectele negative care vin de la evolutiile din plan european, in special Grecia. Nu vreau sa spun ca e bine ce se intampla, dar comparand cu Polonia, Ungaria si Cehia, cu celelalte tari cu economie mai stabila, dar care sufera aceeasi depreciere a monedei decat noi, e clar ca este un fenomen european si va fi pe agenda discutiilor de pe 1 iunie, cand prim ministrii din aceste tari afectate vor fi la Bucuresti”, a spus Victor Ponta, citat de Agerpres.

Premierul a precizat ca Romania are nevoie de masuri de combatere a risipei si clientelismului in ceea ce priveste banii publici si de masuri foarte clare pentru a sprijini mediul de afaceri privat.
Intrebat daca intrarea Romaniei in recesiune tehnica va afecta planurile Guvernului de reintregire a salariilor, prim-ministrul a precizat ca, daca vor fi efecte negative asupra incasarilor la buget, se vor reduce cheltuielile.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns