Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Adrian Stef – candidatul USL la presedintia Consiliului Judetean Satu Mare sustine proiectele primarului orasului Ardud, Ovidiu Duma

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Adrian Stef - candidatul USL la presedintia Consiliului Judetean
Adrian Stef - candidatul USL la presedintia Consiliului Judetean

Ardudul, o localitate care s-a dezvoltat foarte mult de cand il are in frunte pe liberalul Ovidiu Duma, are un viitor frumos, fiindca programul politic al candidatului USL la Primaria Ardud, in persoana lui Ovidiu Duma, este unul bine structurat si pus la punct.

Dupa alegerile din 10 iunie 2012, primarul Ovidiu Duma le propune ardudenilor sa se bucure de un oras european.

‘Voi acorda importanta maxima capitolului infrastructura, in conditiile in care in general alimentarea cu apa, proiectele de gaz si canalizare sunt rezolvate, exista retelele stradale in Ardud in totalitate, Madaras si alte sate. Astfel voi pune accentul pe definitivarea proiectelor privind pietruirea si asfaltarea de strazi in Ardud, Madaras, Gerausa, Baba Novac, Ardud Vii si Saratura.

Tot la acest capitol, vreau sa asfaltez portiunea de drum de 3,5 km de pe drumul judetean ce face legatura dintre Ardud si Baba Novac. E vorba de un drum pe o lungime de 8 km din care lipseste asfalt pe 3,5 km, iar din aceasta cauza legatura cu Baba Novac se face pe o ruta ocolitoare, mult mai lunga.

E singura portiune de pe care lipseste asfaltul ca sa avem legaturi de asfalt cu toate localitatile componente si ar facilita deplasarea la centrul administrativ. Sunt sigur ca viitorul presedinte al Consiliului Judetean Satu Mare, Adrian Stef, ne va acorda tot sprijinul in acest sens’, spune primarul Ardudului, Ovidiu Duma.

Un alt punct din programul politic este cel referitor la canalizare. In urmatorii patru ani de mandat, primarul Ovidiu Duma vrea sa continue si proiectele demarate, amintind aici o statie noua de epurare la Ardud prin Programul ISPA in parteneriat cu Consiliul Judetean si Apaserv, alimentare cu apa in Gerausa, care e singura localitate din cele sase ce a ramas de acoperit, extinderi de retele de energie electrica prin programul national sustinut de Consiliul Judetean.

Un alt proiect declarat eligibil si care va fi pus in aplicare in urmatorul mandat de primarul Ovidiu Duma este cel referitor la amenajarea unei gradinite cu program saptamanal. Edilul Ardudului va continua reabilitarea si modernizarea institutiilor de invatamant si si-a propus sa construiasca in Ardud o casa de cultura< ‘Avem castigat un proiect pe acest obiectiv, cu 98 de puncte din 100 si un alt proiect pentru reabilitarea si dotarea Caminului cultural din Baba Novac’.

Primarul Ardudului, Ovidiu Duma, isi propune ca in urmatorii patru ani de mandat sa continua sa sustina cele doua echipe de fotbal, clubul de lupte greco-romane, sa faciliteze deschiderea de noi cabinete medicale de specialitate, sa doteze si sa amenajeze interiorul simbolului orasului Ardud – Cetatea, sa amenajeze spatiile verzi din jurul ei, sa puna in valoare zona de agrement Ardud Vii, care s-a dezvoltat de altfel foarte mult in ultimii ani si sa amenajeze cat mai multe parcuri de joaca pentru cei mici. Acestea sunt doar cateva dintre proiectele de care se vor putea bucura ardudenii din 10 iunie 2012 votandu-l pe Ovidiu Duma.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns