Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Locuitorii din cartierele Botizului si Solidaritatii il sustin pe dr. Coica la Primaria Satu Mare

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
intalnirea dr. Coica si a echipei sale cu locuitorii din zona Botizului
intalnirea dr. Coica si a echipei sale cu locuitorii din zona Botizului

Viitorul primar are deja intocmit proiectul de modernizare a Pietei de vechituri

In seara zilei de marti, 22 mai, dr. Dorel Coica, viitorul primar al municipiului Satu Mare, impreuna desigur cu celalalt candidat al USL, dar la presedintia Consiliului Judetean, Adrian Stef, au dat curs invitatiei locautorilor din cartierul Botizului de a le asculta doleantele.

Au fost prezenti la intalniri locatari ai blocurilor de pe Botizului si cei de pe strada Ion Luca Caragiale si strazile adiacente.

 

 

 

Asfaltarea drumurilor de pamant din zona, una dintre doleantele oamenilor

 

Dupa ce s-au adunat in jurul celor doi, locatarii din zona au deschis discutia cu o tema arzatoare pentru dansii si anume, asfaltarea tuturor strazilor de pamant.

La fel de importanta insa este si introducerea canalizarii, un lucru cerut de prea mult timp si nerezolvat pana acum. Discutiile pe aceste tema precum si pe altele, la fel de importante a caror rezolvare oamenii o asteapta de la dr. Coica, au continuat pana cand a inceput sa se intunece.

“Stiu care sunt problemele zonei si este pacat ca pentru o multime de oameni secolul 21, cu facilitatile si utilitatile lui, se lasa inca asteptat. Le multumesc locuitorilor pentru increderea pe care mi-o acorda si la fel le promit ca nu le voi insela asteptarile!”.

 

In Piata de vechituri sunt multe de facut pentru a o aduce la nivel european

Miercuri, 23 mai, periplul candidatului USL la Primaria Satu Mare, dr. Coica, a continuat cu intalnirea din binecunoscuta Piata de vechituri, care s-a transformat pentru cateva ore intr-o adevarata sala de audiente.

Asaltat de alegatori, Dorel Coica si echipa care-l insoteste pretutindeni si noteaza toate doleantele cetatenilor pentru a le rezolva incepand cu 11 iunie, a facut deja proiectele pentru reamenajarea acestui spatiu, care merita conditii decente. “Meritati un loc curat si frumos in care sa munciti, si vreau ca orele pe care le petreceti aici atat ca vanzatori, cat si cumparatori, sa va destinda nu sa va indispuna”, le-a raspuns dr. Dorel Coica.

La despartire, locuitorii din zona au spus ca au incredere in dr. Coica si ca, desigur, in 10 iunie il vor vota.

Tot miercuri, viitorul primar a participat la simpozionul pe tema “Educatia religioasa a tinerilor” ce a avut loc incepand cu ora 14 la Biblioteca judeteana. Aici, dr. Coica a venit insotit de mai multi tineri ce fac parte din echipa sa de campanie electorala.

In fine, ziua de miercuri s-a incheiat cu o intalnire cu locuitorii din cartierul Solidaritatii, care a avut loc in parcul din zona. :i locuitorii din acest cartier si-au sus pasurile, iar membrii echipei sale de campanie au notat toate doleantele oamenilor.

Si in acest cartier, dr. Coica are multi simpatizanti care i-au spus si i-au transmis ca il vor vota in functia de primar al municipiului Satu Mare.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns