Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

La Cluj-Napoca a fost declarata in faliment o persoana fizica

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

    Zilele trecute, o instanta din Cluj-Napoca a confirmat falimentul unei persoane fizice, fapt ce da o raza de speranta unor cetateni pagubiti.

Iata un pasaj din textul publicat de ziarul “Puterea.ro”< “De la data pronuntarii sentintei de deschidere a falimentului de catre Tribunalul Specializat Cluj, lui Micle Daniel-Ionel i-a fost ridicat dreptul de administrare a averii sale personale, administrare ce a fost preluata de Cristina-Maria Terpe, lichidatorul judiciar numit de instanta.

In perioada urmatoare se preconizeaza exercitarea de catre lichidator a unor actiuni de anulare a unor contracte prin care se crede ca Micle Danile Ionel si-ar fi micsorat fraudulos patrimoniul pentru a face imposibila recuperarea de catre clientii pagubiti a daunelor produse.

In procedura falimentului, astfel de actiuni se exercita fara sa se plateasca exorbitantele taxe de timbru. Prin aceasta, s-a creat o nouă sansa de recuperare de catre pagubiti a sumelor achitate ca avansuri la apartamentele ce nu au mai fost niciodata construite”.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns