Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Sportivii de la Samuraiul au trecut cu bine de examen

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Iar cei mai buni karateka ai clubului au fost premiati presedintele CJ, Arpad Csehi si primarul Iuliu Ilyes

Karateka de la CS Samurai au fost examinati
Karateka de la CS Samurai au fost examinati

Sambata, karateka de la CS Samuraiul, de la sectiile din Satu Mare, Lazuri, Botiz, Odoreu, Negresti Oas au trecut prin mari emotii.

Motivul? Emotiile au fost date de faptulca 140 dintre sportivii legitimati la acest club au avut de trecut printr-un examen dificil pentru a avansa intr-o categorie superioara de clasificare. Adica, au dat examen pentru centuri. Iar examenul a fost sutinut de sportivi de toate varstele, de la 5 la 25 de ani, iar culoarea centurilor de la alb la negru. Lista celor care s-au prezentat la concurs, a celor care au trecut cu bine de examen, este foarte lunga asa ca nu putem reda numele lor. Dar, fapt foarte important, toti cei pezenti au demonstrat ca, de la ultimul examen, au dobandit suficien cunostinte, ca au progresat pe taramul maiestriei sportive si ca merita sa-si schimbe culoare la centuri. Un alt eveniment important pentru karateka de la Samuraiul a fost premierea medaliatilor din acest an, a celor care s-au remarcat in mod desosbit la Campionatele Nationale scolare 1. Opt medaliati a avut CS Samuraiul  la acesta competitie, unii dintre ei cucerind chiar cate doua. Erdei Kevin – dublu campion national scolar, Vida Armin – campion, Burya Dennis  – vicecampion, Chifor Claudiu – vicecampion, Bota  Cornel – vicecampion, Micza Viktoria – vicecampioana, Vancsa Daiana – vicecampioana, Torok Kinga – vicecampioana.

Premii oferite de presedintele Arpad Csehi si primarul Iuliu Illes

In timpul examenului, sportivii de la CS Samuraiul au avut placuta surpriza de a fi urmariti de personalitati din conducerea judetului si orasului Satu Mare, de conducerea organizatiei UDMR. Printre cei care i-au aplaudat pe sportivii de la CS Samuraiul s-au numarat deputatul Erdei Istvan, presedintele Consiliului Judetean, Csehi Arpad, primarul Iuliu Ilyes,  viceprimarul  Gabor Kereskenyi, dr. Scholtz  Bela etc. In pauza, ca o dovada a aprecierii performantelor obtinute,  sportivii au fost premiati de demnitarii prezenti  cu diplome de excelenta, iar de conducerea clubului cu diverse sume de bani. Premiile au fost oferite de presedintele Csehi Arpad si primarul Iuliu Illes.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns