Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Voleibalistele de la CS ADEP-LPS au devenit vicecampioane nationale

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Fetele au pierdut finala cu Cernavoda, dar s-au ales cu argintul

 

Tinerele sperante, alaturi de antrenorul Adrian Pricop si de Ionel Pacurariu, directorul LPS
Tinerele sperante, alaturi de antrenorul Adrian Pricop si de Ionel Pacurariu, directorul LPS

Dupa putin timp de la isprava castigarii titlului national in cadrul Olimpiadei Nationale a Sportului, tinerele voleibaliste satmarene au reusit o noua performanta.

Colaborarea dintre Liceul cu Program Sportiv si CS ADEP este una de succes, care a adus o noua medalie la Satu Mare. Duminica, la baza sportiva de la Chiajna s-a incheiat turneul final al Campionatului National de volei sperante, unde CS ADEP-LPS a pornit ca favorita. Dupa ce au trecut de turneele regionale, elevele lui Adrian Pricop au continuat pe aceeasi panta ascendenta, reusind sa devina vicecampioane nationale, dupa turneul din Chiajna. In grupe, ADEP-LPS a invins cu 3-0 Blajul, cu 3-1 CTF Bucuresti si a pierdut 2-3 cu echipa din Cernavoda, principala contracandidata la titlu. In semifinale satmarencele nu au avut probleme cu CSM Baia Mare, de care au trecut cu 3-1, iar in finala s-au intalnit din nou cu formatia din Cernavoda. Echipa pregatita de Adrian Pricop a pierdut de aceasta data cu 0-3, dar avand in vedere experienta mult mai putina a elevelor sale, in comparatie cu echipa campioana, rezultatul acesta este foarte bun, voleibalistele primind  medaliile de argint.

Luni au fost felicitate si intampinate de directorul LPS Ionel Pacurariu, cu care au facut o poza pentru rememorarea evenimentelor, peste ani. Tot greul acestui campionat, de la inceput si pana la sfarsit, incununat pana la urma cu succes l-au dus Adi Pricop, dar si voleibalistele Daiana Adamcsik, Alexandra Misca, Alexandra Molnar, Denisa Mocar, Andreea Maxim, Tania Opris, Beata Vaida, Roxana Izvoreanu, Natalia Acs, Alexandra Pop si Adina Ardelean. In plus, antrenorul federal Alina Stefanescu a declarat la finalul turneului ca ADEP-LPS este echipa cea mai frumoasa, din toate punctele de vedere si a laudat munca de la Satu Mare. In plus, componenta de baza a lotului national under 14, Adriana Matei din Bucuresti si-a exprimat dorinta de a veni la Satu Mare si de a se pregati cu CS ADEP. Chiar daca a fost curtata de cluburile din capitala, peste zece la numar, Adriana a decis sa se mute la Satu Mare, zilele urmatoare urmand sa se inscrie ca eleva la LPS din orasul nostru. Asta inseamna ca, desi clubul are doar trei ani de activitate, se face treaba serioasa si se munceste mult pentru a ajunge sus.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

1 comentariu

Lasă un răspuns