Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)
Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Gemeni (21 mai - 20 iunie)
Gemeni (21 mai - 20 iunie)

HOROSCOP Informaţia Zilei 09.06

Ne aflăm în zodia GEMENI

BERBEC. Laşi deoparte toate problemele din timpul săptămânii şi-ţi propui să te ocupi de lucrurile frumoase ale vieţii. E o week-end, în care pentru tine soarele va străluci şi te poţi ocupa de aspectele de care n-ai avut timp zilele trecute.

 

TAUR. Eşti înconjurat de prieteni dragi, e atmosferă plăcută, iar timpul petrecut împreună îl consideraţi cu toţii foarte preţios. Conversaţiile merg de la sine, iar schimbul de idei vă stimulează pe toţi să daţi ce aveţi mai bun în voi.

 

GEMENI. Eşti cuprins de entuziasm în faţa unui nou început. Ceea ce se deschide de acum înainte în faţa ta este mai mult decât promiţător, încât e şi normal să fii atât de determinat să ajungi cât posibil de repede la rezultatele scontate.

 

RAC. Dacă treci azi printr-un impas financiar nu înseamnă neapărat că nu ai niciun ban şi te confrunţi cu o sărăcie lucie. Ori nu dispui de fondul necesar pentru o investiţie semnificativă, ori ţi-ai cheltuit banii disponibili şi nu ai alţii la tine.

 

LEU. Partenerul de suflet îţi este cel mai apropiat prieten, din toate punctele de vedere. El simte când ai nevoie de un ajutor, de susţinere morală şi de un amic de nădejde pe care să te poţi baza oricând şi e mereu lângă tine, necondiţionat.

 

FECIOARĂ. Prudenţa te poate scoate dintr-o situaţie jenantă. Reputaţia ta ar putea avea de suferit din cauza unei gafe infantile, dar eşti avertizat pe diverse căi să laşi lucrurile să meargă de la sine, pentru că intervenţia ta nu ar fi potrivită.

 

BALANŢĂ. Nu te baza pe eventualele declaraţii de dragoste sau pe intenţiile de prietenie ce ţi se adresează astăzi, pentru că e posibil să nu fie tocmai reale. Dacă te laşi păcălit de vorbe linguşitoare, ai putea visa la lucruri ce nu există.

 

SCORPION. Când alte planuri nu merg prea bine, este recomandabil să te cufunzi în muncă, caută să-ţi consumi energia şi, mai ales, să-ţi abaţi gândurile de la ceea ce te dezamageşte. Efortul fizic este un leac bun în toate problemele.

 

SĂGETĂTOR. Ai grijă cum manevrezi ustensilele de lucru, pentru că ori eşti cam stângaci astăzi şi-ţi cade totul din mână, ori eşti neatent şi poţi strica ceva. Evitând să lucrezi cu obiecte “periculoase”, vei preveni cu succes situaţii nedorite.

 

CAPRICORN. Ai o zi de odihnă la dispoziţie în care nimic nu te va obosi în plus. Orice activitate pasivă, calmă, menită să te relaxeze se potriveşte perfect cu atmosfera tihnită a acestei zile, deci permite-ţi un pic să mai stai şi degeaba.

 

VĂRSĂTOR. Unii nu vor altceva decât să te provoace, crezând că, dacă tu îţi pierzi cumpătul, nu mai poţi raţiona logic. E can greu să te scoată cineva din răbdări încât să ripostezi, eşti o fire mult prea calculată şi nu te laşi influenţat de provocări.

 

PE:TI. Gândirea şi imaginaţia ta este stimulată de tot felul de informaţii noi care te motivează să faci planuri curajoase pentru viitor. Eşti sigur că ceea ce doreşti se va îndeplini, dar ca să ajungi la destinaţie vei avea nevoie de multă răbdare.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns