Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Supă de fasole verde

supa de fasole verde
supa de fasole verde
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
supa de fasole verde
supa de fasole verde

Ingrediente necesare: un kilogram de păstăi,

o căciulie de usturoi

o legătură de frunze

sare

piper

100 mililitri de bulion

două linguri de făină

o ceaşcă de smântână

o legătură de pătrunjel.

Modul de preparare: păstăile se curăţă, apoi se spală şi se pun la fiert în apa călduţă cu puţină sare. Când fasolea verde începe să se înmoaie, se adaugă usturoiul tăiat mărunt şi pătrunjelul. Se adaugă sarea necesară şi piperul, după care se pune bulionul. Supa se poate consuma şi aşa. Cei care s-au obişnuit cu smântâna, pot renunţa la bulion şi se face îngroşeală din făină şi smântână, se adaugă în oală şi se lasă la fiert câteva minute. Se amestecă din când în când.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Pizza fără blat

Pizza fără blat

Rețeta de pizza cu parizer, cașcaval și ciuperci, adaptată din tradițiile culinare italiene și europene, reflectă tendința românească de a folosi ingrediente accesibile pentru a crea mese rapide și sățioase.

Ciorbă țărănească de porc

REȚETE ROMÂNEȘTI

Ciorbă țărănească de porc cu legume

Această ciorbă bogată și aromată este ideală pentru a fi servită fierbinte, acompaniată de smântână sau un strop de oțet pentru un plus de gust. O combinație perfectă de carne suculentă și legume crocante, această rețetă îmbină tradiția culinară românească cu aromele autentice ale gospodăriei tradiționale.