Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Trupa Stil de la Palatul Copiilor a obţinut locul întâi la Festivalul internaţional de dans din Vaslui

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Larisa Bordaş, Mihaela Şipoş, Helga Păducanu, Carla Voneţ, Cristina Bolba, Daiana Tripon, Roxana Pop, Patricia Man şi Cristian Ardelean
Larisa Bordaş, Mihaela Şipoş, Helga Păducanu, Carla Voneţ, Cristina Bolba, Daiana Tripon, Roxana Pop, Patricia Man şi Cristian Ardelean

Zilele trecute, la Vaslui a avut loc Festivalul internaţional de gimnastică şi dans “Prietenia”, eveniment la care judeţul Satu Mare a fost reprezentat de trupa de dans “Stil” de la Palatul Copiilor.
    

Pornind de la ideea că “atunci când talentul există nu îţi trebuie mult timp să ajungi cel mai bun”, tinerele de la Stil au reuşit să obţină performanţe deosebite la Vaslui.

Au evoluat în ringul de dans alături de alte trupe din ţară şi din străinătate, amintind aici tineri dansatori din Capitală, din Prahova, Craiova, Sinaia, Galaţi, Braşov, Galaţi, Bulgaria şi Republica Moldova. Competiţia s-a desfăşurat pe mai multe categorii, genuri de dans şi vârstă.

Trupa Stil de la Palatul Copiilor Satu Mare, îndrumată de profesoara Adina Raţiu, a participat la secţiunea formaţie cu genurile de dans< dans modern şi fantezie coregrafică. La ambele genuri, Stil Satu Mare a obţinut premiul I la categoria 16 – 19 ani.
Juriul format din coregrafi renumiţi, profesori de dans şi de sport, a fost impresionat de evoluţia dansatoarelor noastre. Au fost aplaudate la scenă deschisă Larisa Bordaş, Mihaela Şipoş, Helga Păducanu, Carla Voneţ, Cristina Bolba, Daiana Tripon, Roxana Pop, Patricia Man şi Cristian Ardelean.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns