Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Someşul Oar şi-a adjudecat faza judeţeană a Cupei României

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

După ce a învins în prelungiri Recolta Dorolţ

 

Somesul Oar s-a impus in faza judeteana a Cupei Romaniei
Somesul Oar s-a impus in faza judeteana a Cupei Romaniei

Miercuri, stadionul Olimpia a găzduit finala Cupei României – faza judeţeană, unde s-au întâlnit Someşul Oar şi Recolta Dorolţ. A fost nevoie de prelungiri pentru a desemna câştigătoarea, Someşul Oar, după ce scorul, după 90 de minute a fost 1-1.

A fost din câte se pare, cel mai prost meci făcut de ambele formaţii în acest sezon, probabil şi oboseala din timpul campionatului spunându-şi cuvântul. Multe mingi greşite, accidentări, puţine realizări. Oarul a deschis scorul în minutul 27 prin Berci, care a şutat năpraznic de la 16 metri, mingea a lovit bara şi apoi pe portarul Oaşn, care a trimis mingea în plasă. În minutul 40 Petric egalează, după o lovitură de la 11 metri, tot el fiind cel faultat. Un lucru interesant, după pauză, Oşan a fost înlocuit cu jucătorul Katocz, care a preluat atribuţiile de portar, iar Vida i-a luat locul pe teren. Și Someşul a primit un penalty, în minutul 86, după un fault asupra lui Berci, însă Tripon a ratat şi s-a intrat în prelungiri. În ultimele secvenţe ale prelungirilor, Găvruş aduce victoria Oarului, cu o lovitură de cap, după un corner.
* Oar: Socaciu – Saraz, Giurgiuman, Doroş, Nemeş (80 Jula), Peczer (79 Pintye), Găvruş, Tripon, Puţi, Berci, Lihet (68 Istrate) – antrenor Istvan Nagy.
* Dorolţ: Oşan (46 Katocz) – Sima, S. Mester, Petric, Moldovan, Simon, Nemeti (36 Vigh), Katocz (46 Vida), N. Mester, Buia (78 Kovacs), Lakatos.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns