Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Satu Mare – Elevi ai Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă și preșcolari de la Grădinița nr. 6 au dovedit că “Împreună sunt puternici”

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Între elevii clasei I de la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă și preșcolarii grupei mijlocii de la Grădinița cu Program Prelungit nr. 6 Satu Mare a fost încheiat în acest an școlar un parteneriat educațional.
    

Zilele trecute, copiii din cele două unități de învățământ au marcat împreună Luna Copilului, sfârșitul unui an în care unii au mers la școală, descoperind tainele abecedarului, iar alții au învățat la rândul lor multe lucruri noi despre culori, jocuri, cifre și litere.
Proiectul de parteneriat este intitulat sugestiv “Împreună suntem puternici”, implementat de învățătoarele Delia Suciu și Ana Szambolics, respectiv educatoarele Eugenia Chiș și Cristina Ulici.

La final de an școlar, cadrele au făcut o evaluare a rezultatelor activităților derulate, acțiuni pe teme de ecologie, divertisment, sport și altele. Și pentru că toate au fost încununate de succes, învățătoarele și educatoarele implicate în prioiect au decis să continue de la toamnă proiectul.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Caravana LSRS vine în Satu Mare

Asculta acest articol Caravana Ligii Studenţilor Români din Străinătate (LSRS) soseşte în Satu Mare în 20 iunie 2014. Voluntari, membri

Cart