Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Baconschi va candida din nou la funcţia de prim-vicepreşedinte al PDL

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Teodor Baconschi a declarat, marţi, că va candida din nou la funcţia de prim-vicepreşedinte al PDL şi a aprecizat că partidul s-a “pesedizat”, iar în acest moment este nevoie să scoată în faţă figuri şi propuneri de politici în stare să îl recredibilizeze.

În opinia lui Teodor Baconschi, “PDL a guvernat responsabil şi a respectat acordurile cu FMI şi Comisia Europeană, dar s-a şi pesedizat”.

“Electoratul de dreapta doreşte o forţă politică reformatoare, care să revină la agenda anticorupţie, care să dialogheze efectiv cu clasa de mijloc, să propună politici fiscale adecvate creşterii economice şi să stimuleze IMM-urile, revenind pe cât posibil şi la o deontologie în viaţa publică”, consideră fostul ministru de Externe, citat de Mediafax.

Teodor Baconschi apreciază că “PDL trebuie să scoată în faţă acele figuri şi acele resurse umane, dar şi acele propuneri politice în stare să-l recredibilizeze şi totodată să pună bazele unei construcţii de centru-dreapta mai ample”.

Întrebat ce înseamnă că PDL s-a “pesedizat”, Teodor Baconschi a răspuns: “PDL a preluat în timp nişte hatâruri, cutume şi atitudini specifice stângii neo-comuniste şi care dezgustă. Orice electorat educat, cu discernământ aşteaptă de la politicieni seriozitate, devotament faţă de binele comun, soluţii, mai puţin tapaj, mai puţine conflicte interpersonale şi totodată transparenţă”.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns