Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Hamilton se teme de Vettel

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Lewis Hamilton îi avertizează pe cei ce aşteaptă o victorie de la el pe circuitul Silverstone că Sebastian Vettel este favorit. Englezul consideră că în momentul de faţă campionul mondial en titre şi-a impus un ritm, fiind convins că acesta va domina sezonul 2012.

Deşi Vettel a obţinut doar o singură victorie în acest sezon, ritmul în care a mers la Valencia înainte de a fi nevoit să se retragă, l-a speriat pe Hamilton. Evoluţia lui Vettel a fost atribuită de o serie de upgrade-uri introduse de echipa sa, bolidului RB 8. În eventualitatea în care lucrurile vor merge bine pentru cei de la Red Bull şi se va dovedi că evoluţia de la Valencia nu a fost doar o întamplare, Vettel se înscrie în cursa spre un nou titlu mondial. Înaintea cursei din faţa propriilor fani, Lewis Hamilton a declarat că la Silverstone lucrurile vor sta diferit faţă de etapa precedentă, cand setările maşinii l-au nemulţumit.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Formula 1 în Rusia

Asculta acest articol Mai sunt șase curse până la finalul sezonului 2018 de Formula 1. La sfârșitul acestei săptămâni avem