Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Vicecampionul mondial Laszlo Csaba pregăteşte sportivii Loga Dance School pentru concursuri

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Laszlo Csaba, vicecampionul mondial la zece dansuri, se află zilele acestea pentru prima dată la Satu Mare
Laszlo Csaba, vicecampionul mondial la zece dansuri, se află zilele acestea pentru prima dată la Satu Mare

Laszlo Csaba, vicecampionul mondial la zece dansuri, se află zilele acestea pentru prima dată la Satu Mare. Scopul vizitei sale este de a pregăti sportivii de la Loga Dance School pentru competiţiile la care vor participa.
    

Prima şedinţă alături de dansatorii sătmăreni a fost programată pe 3 iulie 2012, o zi plină ţinând cont de faptul că antrenamentele au luat startul la ora 9 şi abia la ora 22 perechile au ieşit din ringul de dans în care s-au antrenat alături de vicecampionul mondial.
Despre Laszlo Csaba, în câteva cuvinte vă putem spune că e dansator de 20 de ani, are o carieră de invidiat, cu participări la nenumărate evenimente competiţionale de dans sportiv în toate colţurile lumii. Şi după atâţia ani de dans, tot ceea ce a învăţat le transmite multor altor persoane, fiind profesor la şcoala de dans din Ungaria unde în urmă cu 20 de ani a fost descoperit ca un băiat talentat cu şanse mari de a face carieră în dansul sportiv.
De câteva luni, perechea Vekony Viktor şi Loga Hajnalka călătoreşte des în Ungaria pentru a se antrena în particular cu Laszlo Csaba. Vestea cea bună este că de acum înainte, vicecampionul mondial Laszlo Csaba va veni mai des la Loga Dance School Satu Mare, şcoala de dans sătmăreană şi renumitul sportiv ajungând la un numitor comun în sensul unei colaborări pe termen lung. Astfel, sportivii Loga Dance School se vor antrena de-acum înainte sub îndrumarea unui profesionist cu titlu de vicecampion mondial.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns